mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kis Gergely
Kis Gergely
eNET/ Budapesti Corvinus Egyetem
ügyvezető igazgató / tanársegéd


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Német focijogok az Eurosportnál
2016-11-24 16:08 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az Eurosport megszerezte a Bundesliga 2017/18-as szezonjának exkluzív lineáris és digitális közvetítési jogait Magyarországra.

A Deutsche Fußball Ligával (DFL) kötött új megállapodás szerint az Eurosport a közvetíti a Bundesliga 2017/18-as szezonjának labdarúgó mérkőzéseit Magyarországon. A megegyezés értelmében az Eurosport 2 csatorna közvetíti a péntek esti főműsoridős mérkőzéseket, illetve a szombat és vasárnap délutáni meccseket is.

Az Eurosport meccsnaponként hat-hat mérkőzést közvetíthet, emellett heti magazinműsorban mutatja be a hét legkiemelkedőbb eseményeit. A televíziós közvetítések mellett a Bundesliga 1 és a Bundesliga 2 minden mérkőzése elérhető lesz az Eurosport Playeren élőben és on-demand, ezzel téve teljessé a német bajnokság nyújtotta élményt a nézők számára.

"Amikor azon dolgozunk, hogy minden piacon a legfontosabb és legrelevánsabb sporttartalmak közvetítési jogaival rendelkezzünk, Magyarország esetében a Bundesliga mérkőzések feltétlenül a fontossági piramis csúcsán helyezkednek el. Örömmel tekintünk a DFL-lel való még szorosabb együttműködés elé, és azon leszünk, hogy a legszínvonalasabb közvetítéseket nyújtsuk a magyar rajongóknak" - mondta el Peter Hutton, az Eurosport vezérigazgatója.

"Rendkívül megtisztelő, hogy az Eurosport kapta meg a Bundesliga élő exkluzív közvetítési jogait, így a magyar rajongók továbbra is élvezhetik a Bayern München és a Borussia Dortmund összecsapásait, vagy Dárdai Pál csapata, a Hertha Berlin győzelmi sorozatát. Ez a megállapodás újra megerősíti a sportrajongók iránti elkötelezettségünket, amelynek célja, hogy a világ legjobb, helyi szinten is releváns sporteseményeivel tápláljuk szenvedélyüket. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy ez a kiemelkedő jelentőségű megállapodás tovább növeli Magyarországon a négy Grand Slam tenisztornához hasonló prémium tartalmak sorát" - tette hozzá Victoria Davies, VP, Country Manager, Discovery Networks Central&Eastern Europe.
Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2022-ről 2023-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Körülbelül a 2022-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!