mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kántor Kata
Kántor Kata
GfK Hungária Kft.
média szektormenedzser


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Bukarestben nyert az INTREN
2016-12-19 18:00 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az INTREN nyerte a meghívásos alapú, bukaresti Facebook Blueprint rendezvény ügynökségek közötti versenyét.

Az ügynökség meghívást kapott a szeptemberben indult új Facebook minősítési rendszer, a Facebook Blueprint bukaresti rendezvényére. A cég tagjai az elsők között szerezték meg a Facebook Blueprint Certified Planning and Buying Professional minősítéseket, ezt most a Blueprint rendezvény élő versenyének megnyerésével koronázták meg.

A versenyen komplex, fiktív ügyfélbriefet kaptak az ügynökségi csapatok, és ezekre kellett egy nap alatt a céloknak megfelelő, kreatív, kommunikációs és hirdetési stratégiát összeállítani. A résztvevőknek ezt 4 tagú Facebook zsűri delegáció előtt kellett prezentálniuk. Végül a zsűri az INTREN kampányát találta a leghatékonyabbnak.

"Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a Facebook kollégái is minket találtak a legjobbnak. A csapatunk nagyon mélyen ismeri ezeket a rendszereket, ez számunkra kiemelten fontos. Hiszünk benne, hogy a jövőben az az adatvezérelt, eredmény orientált marketing, amelyet az INTREN képvisel, a social mediában és a kreatív tervezésben is kiemelt fontosságú lesz" - mondta Kecskés Viktória, a cég social media vezetője.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!