mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Maczelka Márk
Maczelka Márk
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.
kommunikációs vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A Sikítófrász kampány a Viasat3-tól
2017-01-26 12:53 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Rendhagyó kampánnyal népszerűsíti para-karaokéját a VIASAT3. A Sikítófrászhoz készült köztéri plakátokon a műsor kiemelt szereplői igencsak extrém helyzetekben láthatók.

A január 15-én indult országos közterületi kampány kreatív koncepciójának fejlesztője, a Young & Rubicam szándékosan viszolygást keltő elemeket használt, hangsúlyozva, hogy a műsor szereplőinek nem mindennapi próbatételeket kell majd kiállniuk éneklés közben. Varga Viktort így élő csótányokkal fotózták, Horváth Éva nyakába pedig szintén valódi kígyó került.

A plakátokon a készítők a január 26-án debütáló műsor két fő koncepcióját, a sikítást és az éneklést állították párhuzamba. A szereplők arcai mindkét szituációba beilleszthetőek: mikrofon nélkül sikoltásra, állatok nélkül éneklésre is gondolhat a járókelő.

Bár a műsorban csak megfigyelők, a kampányban nem menekült a Sikítófrász műsorvezetője, Lakatos Márk és a négy zsűritag - Dér Heni, Ganxsta Zolee és az Animal Cannibals tagjai - sem. Őket a beharangozó promóban vetették alá a kínzásoknak.

A Sikítófrászban minden héten két háromfős celebcsapat verseng a zsűri kegyeiért és a végső győzelemért. Dolgukat nehezíti, hogy nemcsak énekelniük kell, hanem közben rendkívüli, és néha ijesztő próbatételeket is ki kell állniuk. A nyertes celebcsapatok a záró feladat során összegyűjtött pénzösszeget jótékonysági célokra ajánlják fel.
Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!