mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kosár Zoltán
Kosár Zoltán
Media Balance Kft.
értékesítési igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
MMS-ben népszerűsítették az új OPEL Astrát REG
2004-06-23 10:16 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az Opelt népszerűsítő interaktív kampányt a THEAM szervezte.

A THEAM Communication által szervezett MMS megjelenés az új OPEL Astrát mutatta be a mobiltelefon képernyőjén. A megjelenést az offline-online kampányba integráló McCann Erickson Reklámügynökség célja azonban nem csak az autó bemutatása volt, hanem az innovatív megjelenési móddal az új autó imázsát kívánták erősíteni. Tovább növeli a megjelenés hatását újszerűsége, hiszen a felhasználók többsége először találkozott reklámcélú MMS-sel.

Ugyanakkor az MMS üzenet nemcsak bemutatta az új OPEL Astrát, hanem reagálásra is bíztatta a címzetteket, akik - ha pozitívan reagáltak - e-mailben további részleteket tudtak meg az új autóról és tesztvezetésre regisztrálhattak. A két kommunikációs csatorna kiegészítette egymást: Az MMS ráirányította a felhasználók figyelmét az új OPEL Astrára, az e-DM pedig további részleteket és lehetőséget mutatott be az érdeklődőknek."A kampány jelentőssége amellett, hogy sikerült egy jelentős lépést tenni az Internet és a mobiltelefonok világának közelítése felé, abban is megnyilvánul, hogy ezzel bárki számára elérhetővé vált ez a kommunikációs csatorna, amely most már túllépve az eddigi egyszerű, szöveges reklám SMS-ek határain, üzenetek valódi multimédiás átadására is alkalmas" - közölte a THEAM.
mertz


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!