mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Eszes Tamás, főiskolai tanár...
Dr. Eszes István
Budapesti Gazdasági Főiskola
főiskolai tanár


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A Music FM délutáni road-showja
2017-02-07 14:36 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Fél évre elegendő pelenkával lepték meg élő adásban a családokat- a dm 6500 csomag pelenkát oszt szét rászorulók között.

A dm Együtt a babákért programja 2017-ben is 260 család számára biztosított fél évre elegendő pelenkát 20 millió forint értékben, az első támogatottakra egy különleges meglepetés is várt január végén: a pelenkákat a Music FM délutáni road-showjának csapata vitte házhoz. Összesen 6500 doboz pelenkával segít a dm és a Katolikus Karitász.

A pelenkák átadása az idei évben nem mindennapi módon kezdődött el január közepén: öt családnak a Music FM stábja szállította házhoz a pelenkákat, s élő adásban adták át a támogatást. A rádióhallgatók így részesei lehettek két budapesti, egy székesfehérvári, egy pomázi és egy nagymarosi család örömének. A rádiós csapat sok mindent szállított már házhoz, de pelenkát még nem, ráadásul ekkora mennyiségben: 25 mega pack csomag jó időre fedezi egy-egy kicsi szükségletét, a családok meghatottan fogadták az adományt.

Egy kisbaba érkezése mindig nagy öröm, és egyben nagy kihívás is, ha az élet átírja a terveket, és váratlan akadályokat gördít a szülők elé: több kisbaba érkezik egyszerre, vagy betegség miatt kiesik a családfő a munkából. Ilyenkor a pelenka megvásárlása még nagyobb terhet ró a családra, s jól jöhet egy kis külső segítség. A dm a hasonló helyzetekre is gondolva álmodta meg az Együtt a babákért programot, s támogat 260 családot fél évre elegendő pelenkával. A program 2010-ben indult. Az első kis pelenkahasználók azóta már iskolába járnak.

Egy budapesti ötgyermekes családot Kanyó Roland, a dm marketing és PR menedzsere, valamint Écsy Gábor atya, a Katolikus Karitász országos igazgatója is meglátogatta a rádiós roadshow keretében. Ebben a családban váratlanul hármas ikrek érkeztek, így jókor jött a támogatás.

"A dm programja hatodik éve jelent segítséget a családoknak, a pelenkavásárláson megspórolt összeget életminőségük javítására fordíthatják. Programunkkal a közvetlen segítség mellett szeretnénk a nyilvánosság figyelmét felhívni arra, hogy vegyük észre, ha a környezetünkben segítségre szorul valaki - fűzte hozzá Kanyó Roland.

A rászoruló családok kiválasztásában a dm partnere a Magyar Katolikus Karitász, az összesen 6500 doboz pelenka átadásában a Katolikus Karitász megyei szervezetei vállalnak szerepet, ők egész évben kapcsolatban vannak a nehéz körülmények között élőkkel, így pontosan tudják, hol van szükség a segítségre.

A dm a boltba betérőket is igyekszik bevonni a programba, a törzsvásárlók pontadományozással támogathatták a kezdeményezést.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!