mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Deák Gábor
Deák Gábor
Honvédelmi Minisztérium Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt.
marketing és kommunikációs vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Átalakul a HD Group menedzsmentje
2017-02-21 15:44 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Hivatalosan is átalakul a HD Group menedzsmentje, amely így az elmúlt időszakban már letisztult kompetenciákat és munkamegosztást fogja tükrözni, ezzel a leginkább szolgálva a csoport érdekeit.

A HD Group ügynökség ügyvezető partnereként Duca Andrea irányítja ezentúl a teljes BTL területet, míg Urbán Zsolt a csoporthoz tartozó 1080p reklám- és médiaügynökségnél lesz head of creative department.

"Hiszünk abban, hogy a HD Group attól tud ilyen sikeres lenni a piacon, hogy a mi csapatunkban mindenki azt csinálja, amiben a legjobb. Az én erősségem a gazdaságilag stabil, nemzetközi szinten is versenyképes vállalati struktúra kialakítása és működtetése. Az ügynökségcsoporton belül eddig is maximálisan kihasználtuk az egymást kiegészítő kompetenciákat, és ezen az alapon fogunk a jövőben - az új struktúrából adódóan terveink szerint még hatékonyabban - együttműködni." - hangsúlyozta Duca Andrea ügyvezető partner. Hozzátette:"A HD Groupra jellemző célorientált kreatív megközelítés, valamint precíz projektmenedzsment 2016-ban is eredményesnek bizonyult: amellett, hogy a nagy márkákkal sikerült fenntartani, sőt tovább építeni a partnerkapcsolatokat, a cégcsoport árbevételében a külföldi megrendelések aránya elérte a 10%-ot, ami a hazai piacon egyedülállóan magasnak számít."

Urbán Zsolt kiemelte: "A kreatív és marketingkommunikációs iparágban mindig az alkotás, az új dolgok életre hívása volt számomra elsősorban vonzó. Az elmúlt években sajnos pont arra volt kevesebb időm, ami miatt ezt a hivatást választottam, a márkák és az emberek. Mindig is nagyon szerettem a csapattal együtt gondolkozni, partnereinkkel szakmai érvelést folytatni; látni egy-egy munkának a kezdetét, megvalósulását és eredményét. Éppen ezért úgy döntöttünk a menedzsmenttel és a tulajdonostársaimmal közösen, hogy olyan feladatkört töltök be ezentúl, amelyben tisztán azzal foglalkozhatok, amiben talán a legjobb vagyok. Az új feladatköröm a Dévényi Balázs ügyvezető partner által irányított 1080p kreatív és ügyfélkapcsolati részlegének irányítása, amely egyrészt saját ügyfeleket kezel, másrészt pedig támogatja a HD Group BTL területeit. A döntéshez nyilván hozzájárult a Magyar Reklámszövetségben betöltött pozícióm is. Hiszem, hogy a változással tovább tudjuk emelni a kreatív és ügyfélkapcsolati szintet, amely egyértelműen az ügyfeleink érdekeit szolgálja."

A cégcsoporton belül a tulajdonosi szerkezet változatlan marad.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!