mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Sályi Réka
Geometry Global ügynökségi cégcsoport
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Bánhegyi Zsófia a Magyar Turisztikai Ügynökség élén
2017-03-03 16:45 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Magyar Telekom csoport kommunikációs igazgatója, Bánhegyi Zsófia március 31-én távozik a cégtől. Karrierjét az MTÜ Marketingkommunikációért felelős Vezérigazgató-helyetteseként folytatja április 3-tól.

Az új vezérigazgató-helyettes kiemelt feladata, hogy a magyar turizmus megújításával kapcsolatos célkitűzéseket marketing és kommunikációs eszközökkel aktívan támogassa, egyben hozzájáruljon ahhoz, hogy megerősödjön hazánk turisztikai ország márkája, illetve tovább épüljenek legfontosabb turisztikai brandjeink. A Magyar Turisztikai Ügynökség egyik fő célja, hogy a turisztikai ágazat teljesítményét innovatív fejlesztések segítségével növelje tovább.

Az új vezetőnek fontos szerepe lesz abban is, hogy a legújabb digitális marketingeszközök alkalmazásával népszerűsítse a magyar turizmust külföldön és belföldön.

Bánhegyi Zsófia pályafutását a Nestlé Magyarországnál kezdte, majd a KLM Royal Dutch Airlines légitársaság közép-európai termékmenedzsereként, később Közép-Kelet Európa 12 országáért felelős loyalty menedzserként dolgozott. 2005-től 2010-ig a Heti Válasz Kiadó lapigazgató-helyettesi pozíciójában a kiadóvállalat terjesztési, kereskedelmi, és online fejlesztési tevékenységéért felelt. 2010 júniusától a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium kommunikációs vezetője volt a miniszteri kabinet tagjaként. Ezt követően az Egyes nemzetközi pénzügyi szervezetekkel való kapcsolattartásért felelős tárca nélküli miniszterek kabinetjének tagjaként irányította a kapcsolódó hazai és nemzetközi kommunikációs tevékenységet. Bánhegyi Zsófia 2012. augusztus 6-ától a Magyar Telekom 100%-os leányvállalatánál, a T-Systems Magyarország Zrt.-nél marketing- és kommunikációs igazgatói pozíciójában dolgozott, 2014-től a cég menedzsmentjének tagjaként. 2015 októberében a Magyar Telekom csoport kommunikációs igazgatója lett. Tagja az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) elnökségének, a multitagozat vezetője. A Magyar Reklámszövetség elnökségének tagja.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!