mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kaprinay Zoltán
Kaprinay Zoltán
Bónusz Brigád
alapító, vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Ma megújult díszlettel jön az Ízes élet második évada
2017-03-06 14:01 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A megújult díszletben forgatott gasztro-műsor legújabb epizódjai Marton Adrienn és Pataky Péter vezetésével továbbra is a legújabb konyhai trendeket, recepteket és trükköket mutatja be.

Az Ízes élet nem egy klasszikus főzőműsor, sokkal inkább egy életforma a konyhában. Új évadában továbbra is Marton Adrienn ételstylist, és Pataky Péter séf ragad fakanalat, hogy újabb recepteket és konyhai trükköket mutassanak meg a nézőknek.

"Megújult díszletben, egy szép tágas konyhában kezdtük el forgatni az Ízes Élet legújabb évadát, nagyon jól érezzük magunkat az új környezetben. Ami azonban változatlan, hogy Adrienn az egy kicsit egészségesebb vonalat képviseli a receptjeivel, én pedig a magyaros vonalat, de megígérhetem, hogy azért mindketten okozunk majd meglepetéseket. Érdemes velünk tartani" - árulta el Pataky Péter.

"Egy álmom vált valóra, amikor tavaly szeptemberben az Ízes Élet háziasszonya lehettem. Idén márciustól a stúdió és a konyha is megújult, így egy kicsit izgalmasabb környezetben folytatjuk a munkát. Péterrel nagyon jóban vagyunk a műsoron kívül is, így a hosszabb szünet után ugyanott folytattuk, ahol abbahagytuk. Nagyon jó érzés vele együtt dolgozni, sokat viccelődünk, nevetünk, hecceljük a másikat, így igazán élvezetes a munka. Persze azért a 12 órás forgatások végére jól kifáradok, de minden egyes pillanat megéri. Az egészséges életmód elkötelezett híveként nagyon fontos számomra, hogy mindig minőségi és persze finom ételek kerüljenek a családi asztalra, így a jövőben is a tőlem megszokott egészséges fogásokat mutatom meg a nézőknek. Péter a hagyományos, magyar ételek nagy kedvelője, így a hazai konyha elkötelezett hívei sem maradnak receptek nélkül" - mesélte Marton Adrienn.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. október 18-19.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!