mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Sályi Réka
Geometry Global ügynökségi cégcsoport
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Stílustanácsadó műsor a VIASAT3-on
2017-03-16 13:26 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Indult a legtrendibb tévéműsor a legnagyobb bevásárlóközpont támogatásával.

A műsorban minden héten öt divatimádó száll versenybe a fődíjért. A forgatások helyszíne az Arena Plaza, ahol az ország legszélesebb divatkínálatából a játékosok hétről-hétre összeválogatják a feladatban kapott szettet, majd pontozhatják egymást és Lakatos Márk is értékeli az összeállításokat.

A műsor sok újdonságot tartogat, a házigazda, Lakatos Márk például egy izgalmas csavarral nehezíti meg a versenyzők dolgát, ugyanis a szerencsén múlik, hogy ki mennyi pénzt költhet az Arena Plazában egy-egy szettre. A szereplők a játék elején borítékot húznak, és 50-200 ezer forint közötti összegből gazdálkodhatnak. Sőt, a játékosok már vásárlás közben is kikérhetik Márk véleményét, ha esetleg elbizonytalanodnának.

"Ez a műsor egy hétköznap esténként jelentkező stílusvetélkedő, amelyben olyan lányok-fiúk, párok mérhetik össze a tudásukat, akik úgy gondolják, tök menő az öltözködési stílusuk. A műsorban nem a saját stílus megmutatása és kialakítása a fő csapásirány, hanem mindig a heti tematikának megfelelő naprakész stílustanácsadás lesz a fontos" - mondja Lakatos Márk.

"Magyarország legstílusosabb bevásárlóközpontjaként örömmel adunk helyet Lakatos Márk új műsorának. Az Arena Plaza közel 200 üzletében a játékosoknak könnyű dolguk lesz, hiszen a fast fashiontől a designer márkákig minden stílushoz megtalálják a megfelelő darabokat" - mondja Balla Erna, az Arena Plaza center menedzsere.

A hét fő eseményén, a divatbemutatón az összes versenyző végigvonul a kifutón, ahol a népszerű stylist a hazai hírességekkel és divatikonokkal együtt hasznos tippekkel látja el őket. A legstílusosabb ruhaköltemény tulajdonosa minden héten 150.000 Ft értékű Arena Plaza vásárlási utalványt nyer, hogy tovább hódolhasson szenvedélyének, a vásárlásnak.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!