mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Erős Attila (Fotó: Köő Adrienn)
Erős Attila
Fastbridge
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Új műsorstruktúra az RTL Klub-on
2017-03-17 16:10 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Március 27-én érkezik A Konyhafőnök VIP cím gasztro-reality, amelyben 26 sztár mérkőzik meg egymással a fődíjért.

Március végére több RTL Klubos sikerműsor is befejezi tavaszi etapját. A Keresem a családom március 21-én, A mi kis falunk március 23-án, míg a Gyertek át! március 24-én zárja évadát. A piacvezető csatorna nézői ugyanakkor ezután sem maradnak hazai gyártású műsorok nélkül, az új műsorok miatt azonban az eddig megszokott műsorstruktúrán változtat az RTL Klub.

A főműsoridőben is lesz változás: minden hétköznap az RTL Híradó után jön A Konyhafőnök VIP, melyben 26 sztár bizonyíthatja be, hogy a gasztronómiában is profi és esélye nyílik a konyhafőnök cím megnyerése mellett a 10 millió forintos fődíjra is.

Az RTL Klub népszerű napi sorozatai ezért később kerülnek képernyőre: az Éjjel-Nappal Budapest fiataljait hétköznaponként 20.30-tól láthatják, míg a legnézettebb napi sorozat, a Barátok közt március 27-től 21.50-től kerül a képernyőre. Ezért az RTL Hírigazgatóságának háttér és magazinműsorai, vagyis a XXI. század és a Házon kívül az új műsorstruktúrában késő este kerülnek képernyőre.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!