mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kosár Zoltán
Kosár Zoltán
Media Balance Kft.
értékesítési igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Magyar filmek Moszkvában
2017-04-03 13:17 [MTI + Mediainfo.hu]

A legújabb magyar filmeket mutatták be a moszkvai Cifra-3 Magyar Filmfesztiválon március 29. és április 2. között.

Az esemény nyitónapján Till Attila Tiszta Szívvel című akció-vígjátékát vetítettek. A moszkvai premieren és az azt követő közönségtalálkozón részt vett Thuróczy Szabolcs, a film főszereplője is - közölte a Balassi Intézet az MTI-vel.

Bemutatták Fekete Ibolya Anyám és más futóbolondok a családból, valamint Hajdu Szabolcs Ernelláék Farkaséknál című filmjét, de helyet kapott a programban a BUSHO Nemzetközi Rövidfilm Fesztivál magyar válogatása is, amelynek keretében Deák Kristóf Mindenki című Oscar-díjas rövidfilmjét is megtekinthettek az érdeklődők. A vetítés után a közönség kérdéseire Gábeli Tamás, a BUSHO fesztiváligazgatója válaszolt, aki mesterkurzust tartott a Moszkvai Filmiskolában.

A Cifra Filmfesztivált idén harmadik alkalommal rendeztek meg, minden alkotást eredeti nyelven, orosz felirattal láthattak a nézők.

A programot több vidéki orosz városban is bemutatják június közepén, Nyizsnyij Novgorodban például a magyar napok keretében.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!