mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kosár Zoltán
Kosár Zoltán
Media Balance Kft.
értékesítési igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Fiatal filmeseknek hirdet pályázatot a Mediawave
2017-04-03 16:56 [MTI + Mediainfo.hu]

Magyarországi és határon túli fiatal magyar filmeseknek hirdet pályázatot a 27. Tartóshullám - Mediawave Együttlét fesztivál, amelyet április 27. és május 1. között rendeznek a komáromi Monostori Erődben.

Pályázni lehet rövidfilmek, kisjáték-, kísérleti és dokumentumfilmek leírásával, szinopszissal és treatmenttel. A beküldött anyag nem haladhatja meg az öt oldalt, és tartalmaznia kell a megvalósítás technikai igényeit is - közölték a szervezők az MTI-vel.

Mint írják, a Mediawave idei hívószava a megÚJULÁS / reFORMÁCIÓ, a versenybe nevezett filmek és az egyéb programok e témakörbe tartozó események mentén zajlanak. A szervezők arra kérik a pályázókat, hogy vegyék figyelembe ajánlott témaként a tágan értelmezhető reformáció tematikát.

A pályázatra beérkező anyagok közül egy előzsűri javaslata alapján öt pályázónak lehetősége nyílik arra, hogy a fesztivál szakmai programjának keretében részletesen ismertesse tervét.

A pályázatok beküldői tervük megvalósíthatósága érdekében részt vehetnek a Mediawave nyári táborának filmes workshopján is, amelyet Somogyfajszon tartanak július 15. és 22. között, de lehetőséget kínálnak produceri közreműködéssel a Média Mecenatúra pályázatain való részvételre is.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!