mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kántor Kata
Kántor Kata
GfK Hungária Kft.
média szektormenedzser


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Rádiós döntések
2017-04-04 12:45 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Médiatanács az Esztergom 98,1 MHz helyi kereskedelmi médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására beérkezett pályázati ajánlatok alaki vizsgálata után pályázati nyilvántartásba vette az FW Befektetési Kft.-t.

Ezen kívül a pályázati nyilvántartásba bekerültek a Turul Média Kft.-t és a Hold Reklám Kft.-t.

A Győr 103,1 MHz helyi kereskedelmi rádiós frekvencia - amelyen a jelenleg sugárzó BMC Rádió jogosultsága, a 103,1 Rádió 1 május 16-ig szól - pályázatán a Médiatanács a Lajta Rádió Kft.-t állapította meg nyertesnek. A médiaszolgáltató elődjéhez hasonlóan a Rádió 1 budapesti adásával hálózatba kapcsolódóan nyújtja majd médiaszolgáltatását. A pályázaton eredetileg két médiaszolgáltató indult, de a Turul Média Kft.-t alaki érvénytelenségre hivatkozva ki kellett zárni az eljárásból, amely ellen a pályázó nem kért jogorvoslatot.

Heti ülésén a Médiatanács határozott arról is, hogy a Miskolc 103,0 MHz körzeti, továbbá a Székesfehérvár 101,8 MHz és a Tatabánya 96,7 MHz helyi rádiós frekvenciák hasznosítását célzó pályázati felhívások tervezetét közzéteszi, a dokumentumok egy héten belül olvashatók lesznek az NMHH Médiatanácsának honlapján.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!