mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Gáll Zsolt
Insomnia Middle East WLL
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Újdonságokkal erősít áprilisban a Zenebutik
2017-04-10 15:03 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Retró slágerek, a szórakoztató zene hazai kedvencei- a Zenebutik kikapcsolódást kínál a ritmusok szerelmeseinek.

Fásy Ádám ezúttal a legfrissebb tehetségeket keresi, míg a zenészként jól ismert Bebe műsorvezetői szerepben debütál a csatornán. Ebben a hónapban azonban további újdonságokat is tartogat a népszerű zenecsatorna.

Április elejétől Retróra címmel zenés időutazás várja a nézőket, minden hétköznap és szombaton késő este. A 90'-es évek örökzöld retró slágereit Bebe hozza el a Zenebutikra. Az énekes először mutatkozik be a képernyőn műsorvezetőként, azonban nagy lelkesedéssel vágott bele az új feladatba.

"Nagyon izgatott vagyok, mivel régi álmom válik valóra azzal, hogy televíziós műsorvezető lehetek. Már teljes erőbedobással forgatunk, a stáb kedves és rendkívül sokat segít abban, hogy tökéletesen helytálljak. A konferálások során a szükséges támpontok mellett kellő szabadságot is kapok a szereplésre, így sokszor improvizálok, a saját stílusomnak megfelelően"- mesélte Bebe.

A hónap másik nagy durranása, a Fásy Szupersztár néven induló tehetségkutató, Fásy Zsüliett vezetésével. Fásy Ádám, a szórakoztat műfaj nagyágyúja ismét bebizonyítja, hogy az ország számtalan tehetséges, szórakoztató zenei előadóval is büszkélkedhet. Sok ma is népszerű előadó első alkalommal Fásy Ádámnál kapott lehetőséget a bemutatkozásra, tavasszal pedig kiderül, hogy ki lesz az új Fásy Szupersztár.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!