mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Balogh Erika
Balogh Erika
Insomnia Reklámügynökség
stratégiai tervező


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A digitális átalakulás vezetőjeként indul a DXC Technology
2017-04-11 14:42 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A CSC és a HP Enterprise vállalati szolgáltatások üzletágának egyesüléséből létrejött új vállalat és új brand a nagyvállalati és az állami szektor ügyfeleinek technológiai fejlődését támogatja megoldásaival.

A DXC Technology 25 milliárd dolláros éves bevétel mellett, közel 6000 ügyfelet szolgál ki a világ 70 országában, minden fontos globális régiót lefedve.

A vállalat célja minél nagyobb értéket teremteni ügyfelei, partnerei és részvényesei számára, illetve a növekvő lehetőségek biztosítása munkatársai számára.

A 170 ezer munkatársat foglalkoztató vállalat elkötelezett az új technológiákba történő befektetésbe és azok fejlesztésébe.

Kiterjedt partnerhálózata révén ösztönzi az együttműködéseket és hasznosítja technológiai függetlenségét.

Következő generációs szolgáltatói és adatközponti hálózata révén biztosít globális hozzáférést a leghatékonyabb informatikai szolgáltatásokhoz.

Az egyesülés lezárását követően az első évben nagyjából 1 milliárd dollár értékű szinergia, illetve 1,5 milliárd dollár run-rate várható.

Az új vállalat a New York-i értéktőzsdén "DXC" tőzsdei azonosítóval szerepel.

"A DXC Technology a világ vezető digitálizációs partnere Észak-, Közép- és Dél-Európában" - mondta Michael Eberhardt, alelnök és ügyvezető igazgató. "Az újonnan egyesült vállalat már a teljes régióban erős üzleti gyökerekkel rendelkezik. A DXC globális és független szolgáltatóként, technológiai partnereivel közösen, ügyfélre szabott digitális átalakulást támogató megoldásokat kínál. Ezek a megoldások jelentős gyakorlati tapasztalatra, valamint elsőosztályú egyedi infrastruktúrára és alkalmazásokra épülnek."

Észak- és Közép-Európa (NCE) a DXC Technology régióinak egyike, amely 33 országot - köztük Skandináviát, Kelet-Európa államait és Közép-Európát foglalja magában, utóbbinak Németország, az Európai Unió legnagyobb gazdasága is része.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2022-ről 2023-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Körülbelül a 2022-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!