mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kosár Zoltán
Kosár Zoltán
Media Balance Kft.
értékesítési igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A Médiatanács döntött a rádió ügyében
2017-04-11 17:19 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Médiatanács tízezer forint bírság megfizetésére kötelezte a székesfehérvári vételkörzetű, kisközösségi Alpha Rádió üzemeltetőjét.

Egy januári műsorhetet felölelő vizsgálat során kiderült, a rádió kevesebb szöveget, közszolgálati műsort, a helyi közélettel foglalkozó, mindennapi életet segítő, valamint a rádió célcsoportjának - vagyis állatbarátoknak és állattartóknak - szóló műsort tett közzé a hatósági szerződésében vállaltakhoz, illetve a törvényi előíráshoz képest.

A Mária Rádió Frekvencia Kft. sugározhat a Szombathely 88,4 MHz sávjában Mária Rádió Savaria néven, miután a pályázati eljárás eredményeként a Médiatanács nyertessé nyilvánította, és közösségi médiaszolgáltatásként ismerte el. A szombathelyi frekvencia nem fog hálózatba kapcsolódni más Mária Rádióval, műsorait teljes egészében helyben készíti majd a helyi igények kiszolgálása érdekében. A Békéscsaba 88,9 MHz helyi frekvencia pályázatán az alaki vizsgálat keretében mindkét pályázótól, a Velence Meleg-hegy 90,4 MHz pályázatának alaki vizsgálata után pedig a "B & T" Kft.-től kér felvilágosítást a tanács.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!