mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Király András
Király András László
The Cook Kft.
projekvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Különleges felvezető műsorral indult a Virtuózok idei széria
2017-04-12 11:39 [MTI + Mediainfo.hu]

Különleges felvezető adással indult a Virtuózok harmadik szériája a Duna televízión.

Az Így született a Virtuózok című összeállításban a klasszikus zenei tehetségkutató ötletének megszületésétől kezdve egészen a harmadik évad kezdetéig követhetik nyomon a műsor történetét a nézők.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) tájékoztatása szerint a Duna csatornán látható első adásban az érdeklődők betekintést nyerhetnek abba, hogyan került a képernyőre a formabontó tehetségkutató, a Virtuózok nyerteseivel készült interjúkon keresztül pedig újraélhetik az előző évadok izgalmait és kiemelkedő pillanatait.

Április 14-én, az első válogatón pedig már az idei széria ifjú klasszikus zenei tehetségeinek szurkolhatnak a nézők. A versenyzők ezúttal is három korcsoportban - kicsik, tinik és nagyok - bizonyíthatják tehetségüket a zsűri előtt.

Minden korcsoportban válogatóműsort rendeznek, amelyekből korcsoportonként kilenc-kilenc versenyző jut a középdöntőbe. A tinik, kicsik, majd a nagyok középdöntőiből három-három versenyző jut a május 21-i döntőbe, ahol a korcsoportok győzteseit hirdetik ki, a június 2-i fináléban pedig az abszolút nyertes születik meg.

A közlés szerint péntek esténként Miklósa Erika Kossuth- és Liszt-díjas operaénekesnő; Batta András Széchenyi-díjas zenetörténész és Kesselyák Gergely, az Operaház első karmestere, Liszt-díjas művész mellett két új zsűritaggal is találkozhatnak majd a műsor nézői: a világ legígéretesebb fiatal zenészének járó díj tulajdonosával, a Liszt-díjas Várdai István csellóművésszel és a szintén világhírű, Liszt- és Prima díjas zongoraművésszel, Balázs Jánossal.

Az MTVA sikeres komolyzenei műsorának célja, hogy minél szélesebb körben ismertesse és szerettesse meg a klasszikus zenét és fiatal komolyzenei tehetségeket fedezzen fel - olvasható a közleményben.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!