mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Sályi Réka
Geometry Global ügynökségi cégcsoport
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:























kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Az Antenna Hungaria a diákok oktatásáért
2017-04-19 10:15 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Együttműködési megállapodást kötött egymással az Antenna Hungaria Zrt. és a Széchenyi István Egyetem Győrben.

A megállapodás a Felek hallgatókkal, oktatással, kutatási projektekkel és egyetemi rendezvényekkel kapcsolatos együttműködésének kereteit adja meg.

Az együttműködés részeként az Antenna Hungaria támogatja a BSc, MSc és PhD hallgatók szakirányú továbbképzését, hozzájárul a hallgatók gyakorlati ismereteinek bővítéséhez a műsorszórás, távközlés, távközlés-informatika és streaming területén. Az Antenna Hungaria tevőlegesen részt vesz a hallgatók gyakorlati képzésében, valamint az Egyetemen működő tudományos diákköröket be kívánja vonni a szakmai munkájába. A Felek célul tűzték ki az Antenna Hungaria diplomás szakember-utánpótlásának biztosítását is. Az együttműködés keretében az Antenna Hungaria anyagi támogatásával lehetőség nyílik hallgatói ösztöndíjak alapítására.

A megállapodás tartalmazza az Antenna Hungaria és a Széchenyi István Egyetem közös kutatási tevékenységeinek főbb területeit, melyek például a vezeték nélküli szolgáltatások, különösen a digitális és analóg műsorszórás, a multimédiás szolgáltatások, illetve távközlési kommunikációs hálózatok.

Az oktatási célkitűzések között szerepel a digitális műsorszórással kapcsolatos kurzusok tematikájának, tananyagának folyamatos fejlesztése, szakdolgozati, diplomamunka és doktori témák kidolgozása, a hallgatók szakirányú továbbképzése, illetve a hallgatók szakdolgozat- és diplomamunka témái minőségének javítása, spektrumának szélesítése, a dolgozatok színvonalának és gyakorlati alkalmazhatóságának növelése, ennek érdekében vállalati szakemberek bevonására kerül sor az oktatásba.

Az Antenna Hungaria szakmai és anyagi támogatást biztosít a Széchenyi István Egyetemen megrendezésre kerülő Távközlési Világnap, valamint a hallgatók elhelyezkedését segítő Állásbörze rendezvényeihez.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:




Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!