mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Erdei Tamás
Dr. Erdei Tamás
Metropol
főszerkesztő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Fesztiváldíj- és filmtámogatások 5,7 millió forinttal
2017-04-19 11:24 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

KAFF- és BuSho-díjak, valamint egy azonnali forgatás támogatásáról döntött a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa.

A június 21-25-i 13. Kecskeméti Animációs Filmfesztiválon (KAFF) és 10. Európai Animációs Játékfilmfesztiválon a Médiatanács 1,5-1,5 millió forint felajánlással járul hozzá a Legjobb animációs rövidfilm, illetve a Legjobb animációs tv-sorozat kategória első díjazottjának elismeréséhez. A 13. BuSho Nemzetközi Rövidfilm Fesztiválon pedig a Médiatanács 500-500 ezer forintos különdíjat ajánl fel a legjobb magyar fikciós film és a legjobb magyar animációs film számára. Az eseményt augusztus 29. és szeptember 3. között rendezik meg Budapesten.

A Magyar Média Mecenatúra program Escher Károlyról elnevezett ad hoc-pályázatán közel 1,7 millió forint azonnali forgatási támogatást szavazott meg a Médiatanács egy készülő dokumentumfilm forgatási költségeire, amely egy Szíriából visszatérő püspök találkozását örökíti meg Görögországba menekült keresztényekkel. Téglásy Ferenc rendező a koncepció szerint azt az elszántságot mutatná be, amellyel a szíriai keresztény menekültek védik önazonosságukat és életben tartják vágyaikat, hogy visszatérjenek a szülőföldre. A forgatás befejezése után a támogatottnak a forgatott anyaggal indulnia kell a mecenatúraprogram következő dokumentum- vagy ismeretterjesztő filmes pályázatán.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!