mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kántor Kata
Kántor Kata
GfK Hungária Kft.
média szektormenedzser


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A Class FM Morning Show teljesen megújul
2017-04-19 13:52 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Április 20-án indul Magyarország megújult reggeli rádióműsora, a Class FM Morning Show - Stohl Andrással, Pataki Zitával és Janklovics Péterrel.

A műsor küldetése, hogy gazdagítsa és jobbá tegye a hallgatók életét, mindennapjait úgy, hogy közben szórakoztat. Bátran felvállal bármilyen témát, ami abban a pillanatban fontos az emberek számára. Tartalmas műsor készül, amelyben a fókusz a hallgatókon lesz.

A műsorvezetők őszintén vállalják saját karakterüket, véleményüket, nem játszanak szerepet, adott kereteken belül maximális alkotói szabadsággal rendelkeznek. Zita személyében megjelenik a segítő, empatikus, megértő női aspektus is, amely megfelelő szinten sehol nincs jelen a mai magyar éterben.

- Stohl András Magyarország egyik legjobb színésze, tévés műsorvezetője, hangja. Nem takargat semmit, őszintén, csibészes mosollyal és hatalmas szenvedéllyel beszél mindenről. András egy igazi macsó, hatalmas szívvel: "Kiállunk az igazságért, szeretnénk hallgatóink életét jobbá tenni, a nehéz dolgokban társuk lenni, segíteni. Tudom, miket értem el, mire vagyon képes, miket tettem, próbáltam ki életemben. Ezt a tapasztalatot, ezeket az élményeket fogom a mindennapokban is működtetni, használni, hogy másoknak megmutassam a tanulságokat, a konzekvenciákat. Színész vagyok, énekes, tévében már vezettem műsort, de ez itt teljesen más lesz. Ha kell, kimondom nyíltan a véleményem, azt is, amit esetleg más nem mer, ha kell, én leszek a rossz fiú, a provokatív, a megmondó, de mellette óriási szívem van, és nagyon tudok szeretni is. Az én feladatom, hogy összefogjam és irányítsam a csapatot."


- Pataki Zita az ország egyik legismertebb tévés időjósa, most itt a lehetőség számára, hogy megmutassa új oldalát: nyitott, megértő, együttérző, elnéző, de semmit sem hagy annyiban: "András mellé kell valaki, aki kiegyensúlyoz, aki hozza a női energiákat, aki megértő és segítő, ha kell, akár, mint a csapat pszichológusa. Azt látom, hogy a közönségnek nagy igénye van arra, hogy egy reggeli műsor szórakoztató legyen, de egyúttal foglalkozzon komoly és fontos ügyekkel, témákkal is, legyen valaki, aki valóban meghallgatva az embereket segíteni is akar."


- Janklovics Péter Magyarország egyik legismertebb humoristája, színész, sokoldalú személyiség. Képes mindenből viccet csinálni, még abból is, amiből nem lehet: "Az a tapasztalatom, hogy a médiában sok esetben szerepet játszanak, én szeretném őszintén szórakoztatni az embereket, szeretném őket megnevettetni, mert azzal már önmagában is egy picit jobban indul a napjuk. Ebben a műsorban enyém a legjobb feladat, tulajdonképpen úgy is lehet mondani, hogy én vagyok az udvari bolond, folyamatosan széttrollkodom azt, ami történik, de kizárólag azért, hogy megmutassam a dolgok vicces, könnyedebb oldalát is."


Szerkezetében is hoz újdonságot a megújult Morning Show: változik a szöveg - zene arány, ez feszesebb, tartalmasabb megszólalásokat jelent majd, amit új játékok és izgalmas promóciók egészítenek ki. Erős interaktivitással és további extra hozzáadott értékekkel, szolgáltatásokkal kívánjuk a hallgatói igényeket még magasabb színvonalon kiszolgálni.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!