mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Hámori Barbara
Hámori Barbara
Content House
vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A Sport TV dokumentumfilmet készít
2017-04-25 11:40 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Hazánk eddigi egyetlen NBA-t is megjárt kosárlabdázójáról dokumentumfilmet készít a Sport TV.

A stáb elkísérte Dávid Kornélt az Egyesült Államokba, hogy újra meglátogassa NBA-s pályafutásának legfontosabb állomásait, és Magyarországon még soha nem látott archív jeleneteket is láthatnak majd a nézők.

Dávid Kornél 1998 és 2001 között három szezonon át szerepelt az NBA-ben, a legtöbb időt a Chicago Bullsnál töltötte, de játszott a Cleveland Cavaliers-ben, a Toronto Raptors-ban, valamint a Detroit Pistons-ban is. Olyan csapattársai voltak, mint Toni Kukoc, Shawn Kemp, Vince Carter vagy Ben Wallace. A kosárlabdát kicsit is kedvelő közönség a mai napig sajnálja, hogy ebben a három évben nem közvetített Magyarországon egy csatorna sem NBA-mérkőzést, az interneten fellelhető egy-két videón kívül nem láthattunk túl sok felvételt arról, hogyan teljesített honfitársunk.

Kevesen tudják, hogyan élte meg ezeket az éveket a magyar kosaras, nehéz volt-e beilleszkednie külföldiként, és milyen volt minden este olyan világsztárok ellen játszani, mint például Kobe Bryant, Tim Duncan, Shaquille O'Neal és a többiek. A Sport TV 'Kornél on Tour' című dokumentumfilmje ezekre keresi majd a választ, bepillantást enged a liga kulisszái mögé, bemutat néhány soha nem látott felvételt, és volt csapattársak is sokan megszólalnak a filmben.
Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!