mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Deák Gábor
Deák Gábor
Honvédelmi Minisztérium Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt.
marketing és kommunikációs vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Újabb nemzetközi szervezethez csatlakozott az MPRSZ
2017-05-02 18:18 [Marketinginfo.hu]

Az IPRA és a Magyar PR Szövetség együttműködési megállapodást írt alá, amellyel a hetvenhárom pr-szövetséget magában foglaló szervezet együttműködő partnere lett az MPRSZ.

"Ez a harmadik ilyen jellegű megállapodásunk valamely nemzeti szakmai szövetséggel - magyarázza Bart de Vries, az IPRA elnöke. Bízunk benne, hogy szakmai tudásunkkal tudjuk segíteni partnerszervezeteinket, valamint növelni tudjuk az IPRA Golden World Awards tartalmi bázisát új területekkel."

"Örülünk, hogy az IPRA-való kötött együttműködési megállapodásunk keretében újabb szakmai bázishoz tudunk hozzáférni. A nemzetközi szervezetben felhalmozott tudás és kapcsolatrendszer, valamint a jó gyakorlatok megosztása az MPRSZ tagjainak fejlődését szolgálják. Az IPRA Golden World Award egy Magyarországon is ismert díj, komoly elismerés lehet magyar szakemberek, kommunikációs csapatok számára is. Reménykedve tekintek az együttműködésre" - emelte ki Sztaniszláv András, a Magyar PR Szövetség alelnöke.

Az IPRA-t több mint 60 éve alapították Londonban és fennállása óta nemzetközi független szakmai szervezetként tevékenykedik. Egyéni tagjai vannak, nem vállalatok és célja az őszinte, nyílt és etikus kommunikációs gyakorlat elterjesztése a PR szakmában. Tagjai munkáját etikai kódex-szel, kapcsolatépítési lehetőségekkel és szakmai ajánlások fejlesztésével segíti. Az IPRA a Golden World Awards szervezője, amely egy nemzetközi PR pályázat. Az IPRA az ENSZ által is elismert kommunikációs szövetség, amely örömmel működik együtt minden olyan szakemberrel, illetve nemzeti szövetséggel, amely értéknek tekinti az etikus kommunikációs gyakorlatot.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!