mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kántor Kata
Kántor Kata
GfK Hungária Kft.
média szektormenedzser


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Segédmotorokat és laptopokat kaptak a polgárőrök
2017-05-03 09:44 [MTI + Mediainfo.hu]

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága 37 segédmotor-kerékpárt, a Magyar Telekom Nyrt. pedig 27 laptopot adományozott az Országos Polgárőr Szövetség (OPSZ) egyesületeinek.

A budapesti átadó ünnepségen Papp Károly altábornagy, országos rendőr-főkapitány azt hangsúlyozta: az elmúlt évtizedekben a hazai közrend alakításának megkerülhetetlen tényezőjévé vált a polgárőrség, és a rendőrök mindig számíthatnak rájuk.

Hangsúlyozta, a polgárőrség a rendőrséggel olyan fontos területeken is együttműködik, mint a közlekedésbiztonság és a közlekedési morál alakítása, de az illegális migráció megállításában és az ezen dolgozó, a déli határra vezényelt rendőrök pótlásában is szerepet kaptak.

Túrós András, az OPSZ elnöke azt emelte ki: az általa vezetett szervezet a magyarországi bűnmegelőzés és bűnüldözés fontos pillérévé vált, amely az utóbbi három évben 130 kismotort, közel ezer kerékpárt kapott az ORFK-tól feladatai ellátásához, a lovas járőrszolgálat működéséhez pedig mintegy 30 millió forint támogatást kaptak.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. október 18-19.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!