mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Hámori Barbara
Hámori Barbara
Content House
vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Startol hazánk első latin zenei műsora a Sláger TV-n
2017-05-03 18:10 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Különleges hangzásvilággal jelentkezik május 5-étől Magyarország első latin-pop zenei műsora, a Bailando.

A vérpezsdítő ritmusok rajongóit a Sláger TV angyala, Tücsi, és a csatorna vadonatúj műsorvezetője, Kunu Mario táncoltatja majd meg hétről-hétre, miközben saját élményeiket is elmesélik egy-egy latin sztár slágerével kapcsolatban. A páros célja nem kevesebb, minthogy elhozza a Sláger TV nézőinek a szenvedélyes tengerparti bulik hangulatát.

Május 5-étől garantált lesz a forró hangulat a Sláger TV műsorán. A zenecsatornán ugyanis Magyarországon elsőként a latin ritmusoké lesz a főszerep! A Bailando című latin-pop zenei műsort Tücsi, a Halló, Angyalok! című kívánságműsor csinos háziasszonya és a csatorna új munkatársa, Kunu Mario vezeti majd. A házigazdák a pezsgő slágerek és előadóik iránti személyes rajongásukról mesélnek az adásokban hétről-hétre, miközben a latin-pop zenei műfaj legsikeresebb dalait is elhozzák a nézőknek.

"Enrique Iglesias és Shakira a kedvenc előadóim közé tartoznak, az egyik legkedvesebb klip számomra pedig jelenleg Alvaro Soler Sofia című videója. Imádok táncolni és a zenéért is rajongok: az adások során a Sláger TV nézői a tánctudásomból is ízelítőt kaphatnak majd" - mondta el Tücsi, aki szerint a Bailando azért is lesz különleges, mert azokról a latin-amerikai sztárokról tudhatják meg a nézők a legfrissebb pletykákat a műsorból, akikről egyébként kevesebbet hallani. "A latin zenéket nagyon szeretem amiatt is, mert pozitív életszemléletet közvetítenek. Mivel én is igyekszem így élni a mindennapjaimat, ezért ezek a slágerek nagyon közel állnak a szívemhez" - tette hozzá a Sláger TV angyala, aki most dolgozik először Kunu Marioval, aki mostanában nagy népszerűségre tett szert a legnagyobb videómegosztón látható klipjeinek köszönhetően.

"Az egyik kedvenc előadóm Maluma, aki egy kolumbiai reaggeton énekes. A Bailandoban próbálom ki magam először műsorvezetőként, ami egy olyan új kihívás lesz számomra, amit már izgatottan várok!" - mondta el Kunu Mario, hazánk új latin-pop fenegyereke.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!