mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Deák Gábor
Deák Gábor
Honvédelmi Minisztérium Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt.
marketing és kommunikációs vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
30 30 év alatti sikerembert mutat be a Forbes májusi száma
2017-05-03 19:27 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Olimpiai bronzérmes, ötszörös Európa-bajnok úszó, egyetemistaként már az MTA-nak dolgozó részecskekutató, apja vállalkozását megöröklő ifjú borászlány, az Aranyélettel berobbanó színészpalánta...

Az Aranyélet castingjára kivonult az egész színészosztály, miért ne, ez volt az első válogatás, amire elengedte őket az osztályfőnökük. (A színészképzés első éveiben nem engedik a diákoknak a külső munkát.) Az esélytelenek nyugalmával ment el, de kiválasztották az Aranyélet rosszfiújának szerepére. Varázslatos, Magyarországon addig nem látott színvonalú produkcióba csöppent, a második évad lement, nemsokára forog a harmadik, egyben utolsó. "Én már tudom a végét" - heccel Olasz Renátó a vele készült interjúban. A népszerűségből keveset észlel, nem is különösen érdekli.

"Megismernek, szelfiznem kell néha az emberekkel, ennyi." Azt mondja, az Aranyélettel nem nyílt meg több ajtó, az övét sem verik szét filmszerepek miatt, és a telefonja sem csöng egész nap, de a forgatásból sokat tanult.

Az összeállításban szerepel a mindössze 16 éves autóversenyző, Keszthelyi Vivien, aki hatvan versenyből hatvanat dobogós helyen zárt, és szinte minden másodikat megnyert (egész pontosan huszonötöt). 2015-ben felvették az Audi tehetséggondozó programjába, az Audi Sport Academyre, ahol ő volt a legfiatalabb és az egyetlen magyar. Idén indul az Audi TT Kupán, ahol már több mint háromszáz lóerős sportautókkal versenyeznek. Közúton azonban nem találkozhatunk vele, hiszen még nincs jogosítványa.

A mindössze 21 éves Szabó Kevin neve jól cseng a nemzetközi gasztronómia világában, hiszen Széll Tamás jobbkezeként tavaly 4. helyezett lett a nemzetközi Bocuse D'Or versenyen. Az ifjú gasztronómus tervezi, hogy egy külföldiétterem híres séfje mellett dolgozzon, de a megszerzett tudással hazajönne.

A lista legfiatalabbjai a Mindenki című Oscar-díjas rövidfilm főszereplői, Hais Dorottya (13) és Gáspárfalvi Dorka (14) lett, akikről ma még nem tudni, hogy a színészetben, a sportban vagy éppen a kaszkadőrségben alkotnak maradandót a későbbiekben.

"Figyeltünk rá, hogy 15 lány és 15 fiú legyen a listán, a jövő az egyenjogúságról szól. A fő szempont pedig a teljesítmény volt, arra figyeltünk, hogy ki, mit tett le az asztalra." - hangsúlyozza Galambos Márton, a Forbes főszerkesztője.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!