mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Erős Attila (Fotó: Köő Adrienn)
Erős Attila
Fastbridge
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Társasjáték a Milkától
2017-05-15 18:03 [Marketinginfo.hu]

A Milka applikációval használható játéka akár otthon, akár pedig élőben az óriási alpesi világgal borított táblán május 21-ig az Erzsébet téren kipróbálható.

Az ARWorks fejlesztőinek sok időbe és szorgos munkába került a programot úgy optimalizálni, hogy még a gyengébb hardverrel rendelkező készülékeken is szaggatásmentesen fusson, mivel az animációk megjelenítéséhez a poligonszámok miatt általában erős komponensekre van szükség, amiket leginkább a felső kategóriás okostelefonok tudnak biztosítani.

A kiterjesztett valóságban történő játék teljesen más élményt garantál, mint a kizárólag mobilon futtatható vagy asztalon játszható megoldások, hiszen így a játékmenet is jóval többféle módon alakulhat. A kreatív grafikának köszönhetően az egyedi interakciók meglepetésszerűen vezérelhetik a következő lépés kialakulását. Játékmezők négy fázisból állnak össze logikailag: megérkezés, feladat végrehajtása, eredmény, következő mező megtalálása.

A program a táblán elhelyezett QR-kódokat figyeli a telefon kameráján keresztül, és ezek alapján generálja a tartalmat, amit a készülék képernyőjén jelenít meg. A fejlesztők megoldották az invert QR-kódokból adódó nehézségeket is. Mindegyik QR-kódhoz ötféle tartalom tartozik, amelyek közül random választ a program.
Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!