mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Deák Gábor
Deák Gábor
Honvédelmi Minisztérium Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt.
marketing és kommunikációs vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A FLOW PR a Művészetek Völgye kommunikációs ügynöksége
2017-05-15 15:50 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Művészetek Völgye Fesztivál, és a Kerekdomb Fesztivál kommunikációját 2017. február 1-étől a FLOW PR segíti sajtókapcsolati feladatok ellátásával, valamint a médiaegyüttműködések teljes körű koordinálásával.

Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválját, a Művészetek Völgyét idén 27. alkalommal rendezik meg. A tíznapos fesztivál idén közel 1200 programmal és produkcióval - köztük koncertekkel, színházi előadásokkal, irodalmi estekkel, közösségi programokkal, interaktív játékokkal és új udvarokkal - várja a látogatókat.

A tavaly indult Kerekdomb Fesztivál évente kétszer, június 16-18. között, illetve szeptember elején várja az irodalom, a zene és a népművészetek, no meg a jó borok kedvelőit Tállyára.

"Nagyon örülünk, hogy egy olyan nagy múltú és presztízsű hazai fesztivál, illetve egy még épülő fesztivál kommunikációját támogathatjuk, mint a Művészetek Völgye és a Kerekdomb. A rendezvény- és fesztiválkommunikáció terén szerzett tapasztalatainkat Magyarország egyik legjobb nyári kulturális eseményének kommunikációja során is hasznosítani tudjuk." - mondta el Sajti Botond, a FLOW PR cégvezető partnere.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!