mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Szántó Gábor
Szántó Gábor
DDB Reklámügynökség
Head of Innovation and Digital


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A MTÜ koordinálja a nemzeti ünnepek szervezését
2017-05-15 17:21 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Május 11-től a nemzeti ünnepek szervezésének koordinációja is a Magyar Turisztikai Ügynökséghez (MTÜ) került.

Az MTÜ az új feladatkört a Hungarofest Nemzeti Rendezvényszervező Nonprofit Kft. bevonásával látja el, amelynek tulajdonosi jogait a jövőben az MTÜ gyakorolja.

A 114/2017. (V. 10.) Korm. rendelet, valamint a 1256/2017 (V.10.) Korm. határozat értelmében a nemzeti fejlesztési miniszter felel a nemzeti ünnepek és a kiemelt fontoságú rendezvények előkészítéséért és lebonyolításáért a Magyar Turisztikai Ügynökség útján. Az MTÜ az érintett rendezvények lebonyolítását a tulajdonosi joggyakorlásába került Hungarofest Nemzeti Rendezvényszervező Nonprofit Kft-n keresztül végzi. A sokéves, speciális rendezvényszervezési tapasztalatokkal rendelkező Hungarofest május 11-től az MTÜ irányítása alatt folytatja a nemzeti rendezvények megszervezésével kapcsolatos feladatok ellátását.

A turisztikai ágazati irányítás egy évvel ezelőtt elinduló átszervezésének ezzel a lépésével a nemzeti rendezvényszervezés az országos rendezvénykoordinációval azonos szervezetben kap helyet. Így hatékonyabbá válhat az állami feladatellátás és egyben a meglévő szinergiák magasabb szintű kiaknázására ad lehetőséget.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!