mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Deák Gábor
Deák Gábor
Honvédelmi Minisztérium Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt.
marketing és kommunikációs vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Innovációs Média Díjat nyert az M1 csatorna
2017-05-17 09:57 [MTI + Mediainfo.hu]

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) M1 csatornája kapta a Magyar Innovációs Szövetség 2016. évi Innovációs Média Díját.

A díjat Szabó Gábor, a szövetség elnöke adta át Gyukity Istvánnak, az M1 igazgató-helyettesének.

Pakucs János, a szövetség tiszteletbeli elnöke elmondta: a díjat 12 évvel ezelőtt alapították, az elismerést most rendhagyó módon intézménynek ítélte oda a Magyar Innovációs Szövetség elnöksége.

Ismertette: a szövetség díja az innováció témájával foglakozó, jelentős újságírói, tudósítói munkáért járó elismerés, amelyet az elnökség adományoz évente.

Gyukity István, az M1 igazgató-helyettese kiemelte: a csatornaigazgatóság nemcsak az M1 aktuális csatornát, a televíziót foglalja magába, hanem az elmúlt években lezajlott integrációval a rádiós és a hírügynökségi hírszolgáltatást, az MTI munkáját is.

Azok a témák, amelyekkel az M1 foglalkozik, több platformon is megjelennek, az MTI-n keresztül a teljes magyar sajtóban, a rádióban, és az M1 több mint 12 órás hírműsor-folyamában - tette hozzá, majd az M1 csatornaigazgatóság több mint 300 munkatársa nevében mondott köszönetet az elismerésért.

Az igazgató-helyettes fontos feladatnak nevezte, hogy a magyar innovációt, a tudósok és a fiatal tehetségek munkáját bemutassák.

A díjat a szövetség éves közgyűlésén adják át. A díjazottak az oklevélen kívül egy, az innovációt jelképező porcelánszobrot kapnak.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!