mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Király András
Király András László
The Cook Kft.
projekvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A Da Vinci Learning a Múzeumok Majálisán
2017-05-18 09:06 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Da Vinci Learning, az egész család oktató Tv-csatornája először jelenik meg a 22. Múzeumok Majálisán.

Május 20-21-én, hétvégén érdekes programok, tudományos játékok, Leonardo Da Vinci találmányok makettezése és premier előtti vetítés várják a nézőket.

A Múzeumok Majálisa immár 22 éve minden évben színes és izgalmas programokat kínál minden korosztálynak - előadások, koncertek, vásár, gasztronómiai kóstoló várja az érdeklődőket a hétvége folyamán. A fesztivál két napján a múzeumok sokszínű és kifejezetten erre az alkalomra összeállított programokkal jelennek meg. Az itt megrendezett szakmai programok is izgalmasak a nagyközönség számára, hiszen itt mélyebben megismerhetik az intézmények különleges munkáját. A Majális idei tematikája: Múzeumok a kertben - kertek és múzeumok.

A Da Vinci Learning Tv-csatorna a fesztivál-rendező Magyar Nemzeti Múzeummal együttműködésben szervezi az ottalvós pizsamapartikat, ahol a gyerekek éjszaka, zárás után kalandozhatnak a múzeumban. Most először nappal, a kétnapos majálison is megjelenik a csatorna, s vele a tudományos ismeretterjesztés. A Da Vinci Learning sátrában makettezés, tudományos játékok és a kert-víz témához kapcsolódó vetítések várják az érdeklődőket.

Minőségi szórakozás és ismeretátadás - ezekkel a célokkal egyszerre azonosul a Múzeumok Majálisa rendezvény és a Da Vinci Learning csatorna is.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!