mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Hámori Barbara
Hámori Barbara
Content House
vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Megjelent a Praktika Gyerek
2017-05-26 12:35 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az IQ Press kiadó 2017. május 9-én jelentette meg legújabb tematikus kiadványát a Praktika Gyerek magazint.

Az IQ Press Kft. a Praktika Gyerek különszámot első alkalommal indítja útjára.

A tavaly ősszel megújult Praktika magazin után a kiadó elérkezettnek látta az időt, hogy külön kiadványokkal is erősítse a Praktika márkanevet a sajtópiacon.

A Praktika Gyerek különszám alapját a legérdekesebb gyermekeknek elkészíthető praktika tartalmak gyűjteménye adja, ám új ötleteket is találnak azok az olvasók, akik szebbé, vagy játékosabbá szeretnék tenni kisgyermekeink életét és környezetét.

"A Praktika magazinban évről évre számtalan kreatív ötletet kínálunk a játszó gyereknek, vagy amit azért készítünk, hogy az életterük szebb és jobbkedvű legyen. Ezekből gyűjtöttünk most össze számosat ebben a különszámban, megfűszerezve vadonatúj, modern témákkal, gondolva a nyárra, a vakációra és a megfizethetetlenül édes gyermekmosolyokra." - mondta Boda Ildikó, az IQ Press Kft. portfólió-vezetője.

Az IQ Press Kft. célja, hogy tovább növelje a Praktika márka népszerűségét, ezért a kiadó további 2 külön kiadványt tervez megjelentetni a Praktika égisze alatt 2017-ben.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!