mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Pakots Zsolt
Pakots Zsolt
Advenio Zrt., HírTV Zrt., Lánchíd Rádió Kft.
vezérigazgató, gyártási igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A Suhanj! és a D24 jótékonysági akcióban vannak
2017-06-05 15:56 [Marketinginfo.hu]

Egy krankingen gyűjtöttek össze pontosan 6 óra 50 percnyi aktív időt a Suhanj! Alapítvány és a D24 jótékonysági akciójának keretében a velencei-tavi K&H Mozdulj! kerékpáros nap résztvevői.

A célkitűzés egy a mozgásukban korlátozottak számára is használható fitneszgép vásárlása az alapítvány integrált edzőtermébe, amelyhez a nyár végére 24 napnyi aktív sportolással töltött időnek kell összejönnie. "Felelősségemnek érzem, hogy ne csak példát mutassak a sportolásommal, de azokat is bátorítsam a mozgásra, akik eddig nem találták az utat hozzá" - emelte ki Fenyvesi Zoli, aki maga is rendszeresen tart kranking edzéseket itt.

"Intenzíven és pörgősen élem az életemet. Igyekszem a szabadidőmben megtalálni az egyensúlyt, hogy a munka mellett a sport, a szórakozás és a divat is helyet kapjon" - mondja Fenyvesi Zoli, vagyis Wheelchairguy, akit a Tiszta szívvel mozifilm kerekesszékes főszereplőjeként ismerhettünk meg először. Ma már azonban a hazai divat és blogger közösség egyik leginspirálóbb tagja, emellett hosszú ideje önkénteskedik a látás- és mozgássérültek, valamint értelmi fogyatékkal élők számára az épekkel közös sportprogramokat szervező Suhanj! Alapítványnál is.

"Ez a tevékenységem a tavaly augusztusban nyílt integrált Suhanj! Fitness edzőterem megnyitásával kibővült. Másodmagammal kranking edzéseket tartok épeknek és fogyatékkal élő társaimnak, mert felelősségemnek érzem, hogy ne csak példát mutassak a sportolásommal, de azokat is bátorítsam a mozgásra, akik eddig nem találták az utat hozzá" - teszi hozzá.

A teljes mértékben - azaz a sportolásban is - akadálymentes edzőterem mindenkinek lehetőséget biztosít a mindennapos aktív életmódra, ugyanakkor speciális berendezéseket igényel, melyeket nem könnyű beszerezni. Hogy megvásároljanak egy a mozgásukban korlátozottak számára is használható fitneszgépet, a Suhanj! Alapítvány és a D24 most indult közös jótékonysági akciója összesen 24 napnyi aktív mozgással töltött idő összegyűjtésére ösztönöz.

"Ha mindenki csak 5-10 percet tölt aktívan, sportolással többek között a meghirdetett tömegsportesemény-helyszíneken, akkor legalább 3-4 ezer résztvevőt sikerül majd megmozgatnunk a nyár végéig a közös cél érdekében. Ahogy a D24 is egész napos frissességet és aktív segítséget nyújt a fogyasztóinak, úgy a karitatív program keretében is meg szeretnénk teremteni a lehetőséget arra, hogy minél többen választhassák a tevékeny, sportos életmódot, legyen szó épekről vagy mozgássérült társaikról" - hangsúlyozta Szederkényi Zita, a D24 kommunikációs vezetője.

A jótékonysági akció első állomása a velencei-tavi K&H Mozdulj kerékpáros nap volt, ahol a résztvevők éppen egy krankingen, azaz egy kézzel tekerős álló biciklin gyűjtötték össze az első 6 óra 50 percnyi aktív időt. Természetesen az eseményen a Suhanj! Alapítvány csapata is részt vett: a 19 fős delegációnak tagja volt négy handbike-os és egy autista versenyző, valamint öt látássérült, akik tandem biciklik segítségével teljesítették a távot.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!