mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kádár Tamás
Kádár Tamás
Sziget Kft.
cégvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Megujult a lakaskultura.hu
2017-06-06 09:31 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Tartalmilag és dizájnban is megújult az idén 15 éves lakaskultura.hu.

Az olvasói igényekhez és a piaci trendekhez illeszkedően modern és látványos dizájnnal jelentkezik júniustól a lakaskultura.hu online magazin, amely a felhasználói szokásokhoz igazodva egyéb digitális platformokról (mobil, tablet) is maximális élményt nyújt.

Egyszerű, letisztult, átlátható és olvasóbarát - így jellemezhető leginkább a megújult weboldal, mely könnyen áttekinthető rovatstruktúrával várja az olvasókat. Tartalmilag is bővül a magazin: még több lakás kerül bemutatásra, és a vizuálisan erős, inspiráló anyagok mellett a rovatok szakértői tanácsokkal és tematikus anyagokkal is bővülnek. Fontos újítás, hogy az oldal látogatói keresést megkönnyítő tagolással találkozhatnak, színek, stílusok és helyiségek alapján. Az inspiráló enteriőrök mellett a kiegészítők és a dekorációs termékek is nagyobb fókuszt kapnak, a bazár rovatban, így egy-egy hangulat az olvasók számára is könnyen megvalósíthatóvá válik. Az oldalon továbbra is elérhető kalkulátorokkal a látogatók néhány lépésben kiszámolhatják a felújításhoz, átalakításhoz szükséges anyagmennyiségeket.

A lakaskultura.hu a legrégebbi és leghitelesebb lakberendezési oldal, ahol a látogatók hasznos, megvalósítható és megbízható információkat kaphatnak a lakberendezés, renoválás, felújítás, dekoráció, vendégvárás, kertápolás területéről. Olvasóink nyitottak, érett gondolkodásúak, akiknek már az oldal felkeresésekor konkrét elképzeléseik vannak, amiket a mi segítségünkkel szeretnének megvalósítani. A hozzánk fordulók biztonságban érezhetik magukat, hiszen csapatunk hiteles és képzett szakemberekből áll.

A tartalmi és vizuális megújulás mellett a hirdetőket is új, látványos megoldásokkal várjuk az oldalon.

A megújulást kommunikációs kampány is kíséri (print és online hirdetések, illetve social media és PR). A lakaskultura.hu a Mediaworks Hungary Zrt. gondozásában jelenik meg.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!