mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Pakots Zsolt
Pakots Zsolt
Advenio Zrt., HírTV Zrt., Lánchíd Rádió Kft.
vezérigazgató, gyártási igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Biciklitörténeti-kiállítás az Allee-ban
2017-06-06 11:49 [Marketinginfo.hu]

Ingyenes programsorozattal várja 2017. június 1-30. között az Allee Bevásárlóközpont az idén kétszáz éves kerékpár szerelmeseit. Egy hónapon keresztül a tekerés és a suhanás életérzése hatja át a bevásárlóközpontot.

Biciklitörténeti-kiállítás, kerékpáros bemutatók, ügyességi játékok, ingyenes gyorsszerviz, mozgáskorlátozottakat segítő egyedi járművek és további kétkerekű különlegességek várják az érdeklődőket.

Az Allee-ban az egész június erről, a tekerés és a suhanás életérzéséről szól. Az idén kétszáz éves kerékpár ma már a nagyvárosok trendi, mindennapi járműve. Erről a sokoldalú szerkezetről emlékezik meg a biciklitörténeti-kiállítás, amely több érdekes és különleges darabot is bemutat, mint például a "köszörűs kerékpárt", az "üvegtigris" tandemet vagy éppen egy egyedi építésű chopper-t.

Egész hónapban érdekes és ingyenes kerékpáros bemutatók, ügyességi játékok, gyorsszerviz, goldsprint, vagyis páros extrém kerékpárverseny részesei lehetnek az érdeklődők. Mindemellett négy jelentős kerékpármárka (Stringbike, Csepel, Gepida, Genesis/Intersport) is látványos bemutatót tart hétvégenként.

A rendezvénysorozat részeként a kerekesszékre adaptálható handbike is látható lesz, amelyet a Mozgássérültek Budapesti Egyesülete (MBE) által létrehozott Egyetemes Tervezés Információs és Kutatóközpont (ETIKK) szakemberei mutatnak be. Az eszközön kívül az érdeklődők megismerhetik a sajátos kialakítású és működésű ETIKK központ fogyatékossággal élő munkatársainak egyetemes tervezési szempontú tervelemzésekben, véleményezésekben, helyszíni vizsgálatokban, tesztelésekben, oktatásban, érzékenyítő programokban megnyilvánuló tevékenységét.
Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!