mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Pakots Zsolt
Pakots Zsolt
Advenio Zrt., HírTV Zrt., Lánchíd Rádió Kft.
vezérigazgató, gyártási igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A mömax és a Rex közös kampánya
2017-06-08 11:34 [Marketinginfo.hu]

A mömax lakberendezés és a Rex Alapítvány közös kampányt indított el, mostantól egyes áruházi szobainstallációknak része egy kutya vagy cica életnagyságú fotója.

Három budapesti áruház 5-5 pontján láthatják a látogatók a képeket, melyek "modelljei" az alapítványnál várják új gazdájukat és remélik, hogy nekik is jut hely az új kanapén.

"Ha egy védencünk megjelenik a sajtóban, vagy más módon kap nyilvánosságot, általában hamarabb gazdára talál." - mondja Borus Bence, a Rex marketing munkatársa. "Viszont ennek elősegítésére alig van forrásunk, hiszen az alapítvány bevételeinek legnagyobb részét a Rex Állatszigeten működő állatmentő- és állat-örökbefogadási központ működtetése, az állatok ellátása viszi el. Az ilyen partnerségek, mint a mömax felajánlása ezért felbecsülhetetlen értékűek számunkra."

"Mi is nagy állatbarátok vagyunk, szívünkön viseljük az elhagyott állatok sorsát." - mondja Császár Viktória, a mömax marketing munkatársa. "Ezért nagyon örültünk, hogy legalább ezzel a csekély segítséggel hozzájárulhatunk ahhoz, hogy gazdára találhassanak. Azt valljuk, hogy egy lakás vagy egy ház egy kis kedvenccel válhat igazi otthonná."

A kampány alapötletét a szervezők köszönik a szingapúri IKEA áruháznak, a DDB Singapore ügynökségnek, és a Save Our Street Dogs-nak (SOSD) valamint az Animal Lovers League-nek (ALL). Emellett köszönik a Vizslafotózás csapatának a kisállatok díjmentes és profi fotózását.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!