mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Gombos Zsolt
Gombos Zsolt
Online Marketing Akadémia
OMA alapító tréner, Facebook-szakértő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Indul a GLAMOUR Gardróbfrissítés
2017-06-09 16:05 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Ezen a hétvégén, június 10-11-én immár 4. alkalommal rendezi meg nagysikerű ruhacsere akcióját a GLAMOUR magazin, ezúttal a budapesti Fashion Streeten.

Hagyományaihoz híven az akció ismét jó ügyeket szolgál: amellett, hogy környezettudatos fogyasztásra buzdítja a vásárlókat, az olvasók hétvégi shoppingolásából összegyűjtött bevételt adományként nyújtja a Bóbita Különleges Gyermekotthonnak.

A GLAMOUR júniusi számában megint arra kérte olvasóit, hogy megunt ruháikat ne dobják ki, hanem bánjanak velük felelősen: a magazinhoz mellékelt, már ikonikussá vált ruhagyűjtő zsákban küldjék el jó állapotban lévő, feleslegessé vált ruhadarabjaikat a szerkesztőségnek, hogy azok új gazdára találhassanak június 10-én és 11-én a budapesti Fashion Streeten, a Deák Ferenc utca 17. szám alatt felállított pop-up üzletben. A ruhaneműket egységesen 500 forintos adományért lehet hazavinni, miután a GLAMOUR stylistjai tüzetesen átnézték és rendszerezték őket. A legstílusosabb streetstyle-darabok, a hófehér nyári szettek és a legmenőbb partiruhák beküldőit egy évre elegendő folttisztító termékcsomaggal díjazza a rendezvény támogatója, a Vanish.

A korábbi évekhez hasonlóan, a GLAMOUR stylistjai öltözködési tanácsokkal állnak rendelkezésre a helyszínen, a Beauty-sarokban pedig sminkesek várják a szépülni vágyókat.

"Fontos az akciónk, hiszen arra hívjuk fel a figyelmet, hogy szezonális ruhatárunkat környezettudatos módon is felfrissíthetjük. Ami neked régi, másnak új - ez a rendezvényünk mottója, amivel az újrahasznosításra szeretnénk buzdítani az olvasóinkat, akik jellemzően trendkövető fiatalok" - mondta Maróy Krisztina, a GLAMOUR főszerkesztője.

A hétvégi Gardróbfrissítés teljes bevételét a győri Bóbita Különleges Gyermekotthon javára ajánlják fel a szervezők, akikhez 300 ezer forintos felajánlással csatlakozik a Fashion Street üzemeltetője, az Immobilia Zrt.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!