mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Folytatja a hálózatépítést a Rádió 1
2017-06-12 13:05 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Ismét bővül a Rádió 1 hálózata. Hamarosan Székesfehérváron és Mosonmagyaróváron is megszólalhatnak Sebestyén Balázsék és az igazi mai slágerek.

Hamarosan újabb frekvenciákon szólalhat meg a Rádió 1. Az elmúlt napokban a rádiót üzemeltető Radio Plus Kft. kereskedelmi és programmegállapodást kötött egy újabb jelentős partnerrel, a HOLD Reklám Kft.-vel, és közösen benyújtották az NMHH felé a hálózatba kapcsolódási kérelmeket a székesfehérvári és a mosonmagyaróvári KÉK Duna helyi rádiók vonatkozásában. A Rádió 1 bízik abban, hogy a hatóság hozzájárulását adja, és július 1-től ezeken a településeken is elindulhat Sebestyén Balázsék reggeli műsora, és a többi népszerű műsor is.

Döntés született a Velence-Meleghegy 90,4 MHz, valamint a Békéscsaba 88,9 MHz helyi frekvenciákra meghirdetett eljárásokban, így a hálózatbővítés következő fázisában várhatóan ezeken a településeken és vételkörzetükben is megszólalhat a Rádió 1. A Médiatanács a Radio Plus Kft., illetve partnere pályázatát hirdette győztesnek, így a szükséges jogi lépések és határidők letelte után megköthetőek a médiaszolgáltatási szerződések.

A Rádió 1 - a hallgatói igényekre reagálva - indulása óta azon dolgozik, hogy minél több helyen elérhetővé váljon. Az elmúlt hetekben tíz város csatlakozott a hálózathoz, így jelenleg országszerte húsz frekvencián szólnak a legnépszerűbb műsorok és az igazi mai slágerek.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!