mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Lakfalvi Lívia
Lakfalvi Lívia
VIVA! Promóció
ügyvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A HáziPatika.com pályázatán díjazták az Év magánrendelőit
2017-06-14 13:51 [Marketinginfo.hu]

A legnagyobb hazai életmódportál fontosnak tartja a magánegészségügy legkiválóbb szereplőinek elismerését, ezért idén már negyedik alkalommal hirdette meg az Év magánrendelője pályázatot.

A több mint ezer jelentkező közül a szakmai zsűri és az olvasók döntése alapján díjazták az arra érdemeseket.

A program célja, hogy segítsen eligazodni a magánegészségügyi rendelők és diagnosztikai központok között, releváns információt nyújtva a páciensek számára a választáshoz. A felhívásra az ország minden pontjáról több mint 1000 induló - magánintézmény, illetve orvos - nevezett, a jelöltekre szavazni május 31-én éjfélig lehetett.

A díjakról idén öttagú szakmai zsűri döntött, amelynek tagja volt Kulcsár Hajnal, a HáziPatika.com főszerkesztője, Prof. Kaló Zoltán, az ELTE Egészség-gazdaságtani Kutatóközpontjának vezetője, Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és PR-igazgatója, Zöldi Péter közgazdász, a Weborvos.hu ügyvezetője, illetve Dr. Pataki Vera orvos, egészségügyi szakember.

Az elbírálás során a zsűri több szempontot figyelembe véve hozta meg döntését. Megvizsgálta a magánklinikák, illetve az ott dolgozók szakmai hátterét, illetve az orvosok tudományos minősítéseit, szakmai publikációit és tudományos munkásságát. Kiemelt szempont volt a vizsgált praxis marketing- és PR-tevékenysége, hiszen a betegnek sem mindegy, hogy milyen könnyen tudja felvenni a kapcsolatot az orvosokkal, illetve mennyi információt gyűjthet a klinika honlapjáról. A szakmai zsűri mellett a páciensek és a laikus közönség is megválaszthatta a neki legszimpatikusabb magánintézményt és orvost.

A díjazottak

A díjakat június 9-én vehették át a Magyar Tudományos Akadémia épületében azon orvosok és magánintézmények képviselői, akik a legtöbb szavazatot gyűjtötték be a közönségtől és a zsűritől.

Az egyszemélyes praxis szakmai díját idén Dr. Szabó Istvánnak ítélték oda, míg az egyszemélyes praxis közönségdíját Dr. Bánfalvy Péter érdemelte ki. A csoportpraxis szakmai díjának nyertese idén az Endo-kapszula Magánorvosi Centrum lett, a kategória közönségdíját pedig a Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő nyerte meg. Az egynapos és fekvőbeteg ellátást végző intézmények kategóriájában a szakmai díjat a Főnix Medical Center vehette át, míg a közönségtől a legtöbb szavazatot a Duna Medical Center kapta. A Diagnosztika kategória közönségdíjasa 2017-ben a Synlab lett. A zsűri és a közönség szavazatai alapján az Év magánrendelője pályázat fődíja a Budai Egészségközpontot illeti. Az intézmény egymást követő második alkalommal érdemelte ki a HáziPatika.com pályázatának első helyét.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. november 20-21.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

IT Manager
[2019-08-06]
Projektmenedzser
[2019-08-06]
tovább  
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!