mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Deák Gábor
Deák Gábor
Honvédelmi Minisztérium Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt.
marketing és kommunikációs vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Budapest több látványossága vízkék köntösbe borult
2017-06-22 10:57 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Pár hét van hátra Magyarország eddigi legnagyobb sportrendezvényének, a 17. FINA Világbajnokságnak kezdetéig. Egy estére kék színű volt a Széchenyi Lánchíd, a Duna Aréna, a MÜPA épülete és a Várkert Bazár is.

A kezdeményezés áprilisban indult, minden hónapfordulóval eggyel több épület került kivilágításra - folyamatosan jelezve a VB indulását. 2017. június 14-én, este 21:00 és 02:00 óra között kék színnel világították meg a Széchenyi Lánchidat, a Duna Arénát, a MÜPA épületét és ezúttal a Várkert Bazárt is, ahol speciális úgynevezett GOBO technikával a VB kabalái Lili és Lali volták láthatók. A szervezők célja, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy július 14-én kezdődik minden idők legnagyobb hazai sporteseménye, a 17. FINA Világbajnokság. Az épületeket kékre festő akciót a BDK Budapesti Dísz- és Közvilágítási Kft. munkatársai és a szervezők közösen valósították meg.

"Esténként, a kivilágított épületekről több száz fotó és selfie készül, így a vízkék köntösbe öltöztetett helyszínek látványos eszközök arra, hogy tovább népszerűsítsék a világeseményt." - hangsúlyozza az akció kapcsán Borsa Miklós, a világbajnokságot szervező Bp2017 Nonprofit Kft. szóvivője.

"A célunk, hogy az előzetesen várt 85 ezer külföldi turistánál is többen érkezzenek majd hazánkba, akik az itt tartózkodásuk során végig azt érezzék, Magyarország nem csupán szervezőként, hanem házigazdaként várta őket" - tette hozzá a szóvivő.

A vízkék épületek tökéletesen alkalmasak arra, hogy felhívják mind a fővárosi lakosság, mind a külföldi turisták figyelmét a nemsokára startoló világeseményre.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!