mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Szántó Gábor
Szántó Gábor
DDB Reklámügynökség
Head of Innovation and Digital


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Megjelent a Meglepetés nyári különszáma
2017-06-22 11:39 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Nosztalgiázásra hív a népszerű női hetilap nyári különszáma. Igazi meglepetés a múlt szerelmeseinek az augusztus végéig kapható lap: minden, ami retró a különleges kiadványban.

A Meglepetés szerkesztősége számára az idei strandszezon a retró nyara lett: ennek az életérzésnek szentelték az augusztus végéig kapható különszámukat is.

A Retró hatvan oldalon keresztül repít vissza bennünket a mozi aranykorába, eszünkbe juttatva a vásznak csillogó sztárjait vagy a rock'n'roll királyait ábrázoló posztereinket, felidézi velünk gyermekkorunk balatoni nyarait és Mézgáék izgatottan várt kalandjait, megmosolyogtat a hetvenes években nélkülözhetetlennek számító termékek listájával, vagy a panel falát betöltő giccses pálmafás képek emlékével.

A múltat többek között olyan vendégszerzők segítségével idézhetjük meg, mint Réz András és Szira Péter, akik a legnagyobb dívák tündöklését veszik sorra - a válogatásból természetesen nem maradhat ki az öröké sikkes álmodozó, Audrey Hepburn sem. Bakács Tibor a magyar tenger különböző korszakairól mesél, Winkler Róbert pedig a csehszlovák autógyártás hőstörténetét énekli meg régvolt Trabantok, sárga Zsigulik és luxusDaciák főszereplésével.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!