mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Maczelka Márk
Maczelka Márk
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.
kommunikációs vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Újabb rádiós döntések
2017-06-23 13:18 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

225 ezer forintos bírság megfizetésére kötelezte a Lánchíd Rádió Pécset, mert eltért vállalt műsorrendjétől, továbbá a Derecske 94,7 MHz pályázat eredményeként az LB Rádió Kft. sugározhat a jövőben.

A Médiatanács 225 ezer forintos bírság megfizetésére kötelezte a Lánchíd Rádió Pécs szolgáltatóját, miután egy márciusi műsorhetében a rádió kevesebb hírműsort és a helyi közélettel foglalkozó, mindennapi életet segítő műsorszámot, valamint több ismétlést tett közzé a szerződésében vállaltakhoz és a törvényi előírásokhoz képest, két napon pedig egyáltalán nem adott le nemzetiségi műsorszámot. A Médiatanács jogkövetkezmény alkalmazásakor minden esetben a fokozatosság és az arányosság elve alapján, az ügy összes körülményét figyelembe véve állapítja meg a jogkövetkezmény adott formáját, mértékét.

Az egyedüli pályázó LB Rádió Kft. sugározhat a Derecske 94,7 MHz pályázatának nyerteseként a Médiatanács döntése alapján. A helyi kereskedelmi rádió modern könnyűzenei slágereket, saját műsorvezetőkkel készített hírműsorokat, kulturális és helyi közlekedési információkat kínál majd a hallgatók számára.

A Hajdúszoboszló 100,6 MHz helyi kereskedelmi frekvencia pályázatán a Médiatanács teljesített hiánypótlás után a Kredit Holding Kft.-t is pályázati nyilvántartásba vette. Az Esztergom 98,1 MHz pályázatán a testület nyilatkozattételre hívta fel a Hold Reklám Kft.-t. A Tatabánya 96,7 MHz eljárásában a grémium megtagadta a Regionális Rádió Kft. pályázati nyilvántartásba vételét alaki érvénytelenség miatt, míg az LB Rádió Kft.-t és a Blue Hill Media Kft.-t hiánypótlásra szólította fel.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!