mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Gombos Zsolt
Gombos Zsolt
Online Marketing Akadémia
OMA alapító tréner, Facebook-szakértő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Az allas.hu csapata viszi tovább a Jobinfót
2017-06-29 11:27 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Új tulajdonoshoz került a Jobinfo.hu, aki az oldal üzemeltetéséhez az innovatív megoldásokat alkalmazó allas.hu menedzsmentjét kérte fel.

A megváltozott álláskeresési szokások és a jelenlegi álláspiaci helyzet megköveteli, hogy az állásportálok már ne csak az álláshirdetés megjelenítésére szolgáló felületként, hanem valós hozzáadott értéket teremtve, a recruitment digitális részt, illetve a relevancia alapú szűrést is elvégezze a munkaadók helyett. A Jobinfo közel 30 000 álláshirdetést jelenít meg naponta, amivel kiváló terepet jelent a relevancia alapú megoldások további térnyerésére - mondta el Rácz István, az allas.hu alapító vezérigazgatója, a Jobinfo.hu frissen kinevezett ügyvezetője.

A Comp Route Technology Zrt. megvásárolta a Jobinfo.hu állásaggregátor oldalt működtető Jobinfo Kft. 100%-os üzletrészét. A Jobinfo.hu ugyanis mára elérte azt a méretet, ahol már a további növekedéshez egy erősebb háttér szükséges. A cég két új ügyvezetője Rácz István és Bíró Roland, akik pozíciójukat az allas.hu-t birtokló Net Performance Zrt-ben is megtartják. A korábbi tulajdonosok, Nagy Attila és Trentin Tamás kiemelten fontosnak tartják, hogy egy innovatív megoldásokat bátran használó menedzsment kezébe került az oldal. Arra számítanak, hogy az új menedzsment az allas.hu-n már megismert bátor, a valós piaci igényekre reagáló szemlélettel viszik tovább a portált.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!