mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Vörös Csilla
Vörös Csilla
Nielsen Közönségmérés Kft.
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Ismét nőtt a Rádió 1 hallgatottsága
2017-06-29 18:08 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Július 1-től 22 frekvencián szól a Rádió 1, amely a legfrissebb mérések szerint jelenleg 1 millió 70 ezer hallgatóval a teljes lakosságban országosan a leghallgatottabb kereskedelmi rádió.

A hamarosan újonnan csatlakozó két várossal együtt több tízezer potenciális hallgató csatlakozhat a Rádió 1 népes családjához.

Bár a legfrissebb mérési eredmények még nem tartalmazzák a közelmúltban becsatlakozott 10 frekvencia adatait, így is növekedett a Rádió 1 hallgatottsága, 1 millió 70 ezer ember dönt úgy naponta, hogy Sebestyén Balázsék reggeli műsorát, az ország legjobb lemezlovasait és az igazi mai slágereket követi a Rádió 1-en. Jelenleg 20, július 1-től pedig Székesfehérvár és Mosonmagyaróvár csatlakozásával 22 városban és vonzáskörzetükben fogható a Rádió 1 műsora.

Budapesten a kereskedelmileg fontos 15-49-es és 15-59-es korcsoportban a Rádió 1 a piacvezető; teljes napi hallgatottságot nézve, lehagyva a többi kereskedelmi rádiót, és a közmédia adóit is.

A hálózatépítés egyébként folytatódik, a Rádió 1 - a hallgatói igényekre reagálva - indulása óta azon dolgozik, hogy minél több helyen elérhetővé váljon, és hamarosan országszerte hallhatóak legyenek Sebestyén Balázsék és az igazi mai slágerek is.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!