mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Szántó Gábor
Szántó Gábor
DDB Reklámügynökség
Head of Innovation and Digital


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A Kékszalag követése több képernyőn
2017-07-04 13:08 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A 49. Kékszalag Erste World Nagydíj minden részlete nyomon követhető lesz a kekszalag.hu website-on, a Facebook Kékszalag-oldalán és - immár hatodik éve - a DigiSport televízió élő közvetítésében.

Televízió

Vásárhelyi István áldozatos munkájával és a ledvilag.hu támogatásával már hatodik éve valósul meg a Kékszalag televíziós közvetítése, amelyet természetesen online is el lehet érni.

A DigiSport tíz kamerával, motorosokról, drónról, egy stúdióból és egy parti riporterrel követi az eseményeket. Július 6-án reggel 8.30-kor kezdődik az adás, amelynek első része nagyjából addig tart, amíg a vezető hajók elérik a kenesei pályajelet.

A stúdióban Korpás Gábor vezeti majd a műsort, Szedmák Zita riporterként a vízpartról jelentkezik élő interjúkkal, a vízen pedig három motorosból közvetítik majd a versenyt többek között Bakóczy Kálmán és Bakonyi József közreműködésével. A stúdióban szakértő vendégeket: Dénes Istvánt, a Vitorlázás Magazin alapító főszerkesztőjét, Brencsán Ábelt, a Magyar Vitorlás Szövetség versenysport menedzserét és Bagyó Sándort, a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának vezetőjét is megszólaltatják.

Az első szakasz után a DigiSport adásában, a DigiSport1 és a DigiSport 2 csatornán körülbelül háromnegyed óránként fognak rövidebb helyzetjelentésekre újra Balatonfüredre kapcsolni, majd a befutó előtt nem sokkal ismét élőben jelentkeznek a vízről, és kb. még fél órát-háromnegyed órát élőben közvetítenek. Szándékaik szerint a győztessel is készül majd interjú rögtön a befutó után.

Szombat este 20.00 órától az összefoglaló a DigiSport2 csatornán.

Online

Az online közvetítést a www.kekszalag.hu oldalon lehet majd megtalálni. A verseny előtti időszakban folyamatosan kerülnek ide ki a versenyzőket és nézőket érintő információk, majd csütörtök reggel beindul a már megszokott "Percről percre" közvetítés.

Közösségi média

Manapság talán már többen tájékozódnak a közösségi médiából, mint a weboldalakról, ezért természetesen a képek és gyorshírek azonnal kikerülnek majd a Kékszalag saját Facebook-oldalára is. Képek az Instagramra is ki lesznek téve.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. november 20-21.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!