mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Szántó Gábor
Szántó Gábor
DDB Reklámügynökség
Head of Innovation and Digital


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Online és televíziós döntések
2017-07-13 15:36 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Magyar Média Mecenatúra programban az online közszolgálati műsorszámok támogatására jött létre a Neumann János-pályázat.

A 2016-os kiírás ötödik fordulójában a Médiatanács hat tervet támogatott, összesen 5,46 millió forinttal. Négyrészes, rövid internetes ismeretterjesztő videosorozat készül a hagyományos szatmári gasztronómiai értékekről a Paraszti ételek című sorozat harmadik évadában a mandiner.hu-n. Kodály Zoltán tanítványa, Kokas Klára zeneterápiás módszerét fogja bemutatni A Kokas-módszer című 5x5 perces alkotás az ikonstudio.hu-n. Ugyanitt teszik majd elérhetővé az Apa (is) csak egy van!? című sorozatot, amely a jelen - gyakran a hagyományos családmodellen kívül eső - apaszerepeire fókuszál. Három ismeretterjesztő sorozatot is forgatnak majd a Szombathelyi Televízió portáljára, az sztv.hu-ra: A Szombathelyi Egyházmegye kincsei című alkotás két részben mutatja be a Szombathelyi Egyházmegyék plébániatemplomait, míg a Szent Márton nyomában a Szombathelyi Egyházmegyében című összeállítás tizennégy Szent Mártonról elnevezett templomról oszt meg részletes ismereteket a nézőkkel.

Az Újpesti Közösségi Televízió médiaszolgáltatóját 40 ezer forintos bírsággal sújtotta a testület, mert a televízió egyik szúrópróbaszerűen vizsgált áprilisi adáshetében a képújságjuk 192 alkalommal szabálytalanul jelenített meg politikai reklámot két párt népszerűsítésére is. Politikai reklámot ugyanis választási kampányidőszakon kívül csak elrendelt népszavazással összefüggésben lehetett volna közölni. A Médiatanács ezúttal is a fokozatosság és az arányosság elve alapján állapította meg a jogkövetkezmény mértékét.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!