mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Soós Gergely
Soós Gergely
neo
alapító-ügyvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Változások a Marquard Media-nál
2017-07-14 18:07 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Marquard Media International AG bejelentette, hogy a vállalatcsoport igazgatótanácsának elnöki posztját azonnali hatállyal Bijan Khezri tölti be.

A Marquard Media Magyarország eddigi ügyvezető igazgatója, Óhidi Zsuzsanna pedig átveszi a Marquard Media Lengyelország vezetését is. A Marquard Media Csoport összes ügyvezetője mostantól közvetlenül Bijan Khezri irányítása alá tartozik. A vállalatcsoport pénzügyi (CFO) és ügyvezető (COO) igazgatója, dr. Peter Brase a Marquard Family Office ügyeire összpontosítja figyelmét.

Bijan Khezri a Marquard Media International AG igazgatósági tagja, a sport, média és technológia területén elismert és komoly tapasztalatokkal rendelkező szakember. Jelenleg a Sportradar AG és az EEM World igazgatóságának tagja. További információk Bijan Khezriról a közlemény második oldalán találhatók.

Jürg Marquard, a vállalatcsoport alapítója és elnöke a személyi változások kapcsán a következőképpen fogalmazott: "Nagyon örülök a most bejelentett szervezeti változásoknak. Bijan komoly szakmai tapasztalatokkal rendelkezik a digitális média és sportok terén, Európában és az USA-ban is számos vezető pozíciót töltött már be. Zsuzsanna pedig sikeresen vezette kiemelten eredményes magyar leányvállalatunkat. A mostani lépés fontos mérföldkő a Marquard Media életében, és segít abban, hogy a társaság továbbra is eredményesen ki tudja aknázni a többcsatornás médiaeszközök és azok digitalizációja által kínált üzleti lehetőségeket. Üzleti modellünk megújítása, a modern technológiai megoldások és partnerségi megállapodások révén társaságunk jelentős növekedés előtt áll, amit stratégiai és eseti akvizícióink tovább erősítenek."

Bijan Khezri elmondta: "A Marquard Media mindig jó érzékkel volt képes profitálni a változó trendekből, és jelenlegi üzleti portfoliója ennek köszönhetően jelentős növekedési potenciállal rendelkezik. Úgy gondoljuk, hogy a nyomtatott sajtó komoly versenyelőnyt biztosít a digitális mixben. Jelenleg egyik legfőbb feladatunk, hogy a tagtársaságok között hatékonyabban tudjuk meglevő erőforrásainkat felhasználni és adatalapú megoldásokkal új piacokra törjünk be."Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!