mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Soós Gergely
Soós Gergely
neo
alapító-ügyvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Mobil szauna Scaniával
2017-07-20 09:48 [Marketinginfo.hu]

A nemzeti busztársaság, a Savonlinja összefogott a Scaniával, hogy felállítsa az új mobil szauna rekordot egy speciálisan felszerelt busszal, szaunával a fedélzetén.

A hosszú utazás Hanko városától, Finnország legdélebbi pontjától indult, és a legészakibb településen, Nuorgamnál ért véget. Az északi sarkkörig vezető út során a Scania szauna-busz nyolc megállót iktatott be, minden megállást egy-egy esemény övezte, mely során finn hírességek számoltak be a szauna-kultúrához fűződő személyes kapcsolatukról. Kuopioban például az egykori síugró olimpiai bajnok, Ari-Pekka Nikkola szólalt fel, aki jelenleg ügyfélszolgálati menedzser a Scania helyi márkaszervizében.

A négy nap alatt a busz 1800 km-t tett meg, és 102 utast izzasztott meg a fedélzetén. Minden egyes állomáson a verejtékező utasok kiszálltak, hogy meleg fogadtatásban részesítsék a rájuk várakozó, "hidegvérű" érdeklődők csoportját, és hogy átadják nekik a fatüzelésű kályha melegét. A szaunázó csapatok egymás után váltották egymást, hogy a 70-100 Celsius fokos szaunában mindenki két órán át élvezhesse a finn kultúra egy ikonikus elemének hőjét, mielőtt elhagynák a buszt és visszatérnének a hidegbe.

Utazásuk végén, miután áthaladtak Finnország legészakibb városán, Nuorgamon, a boldog szaunázók fürdőzőként élvezték a Jeges-tenger közeli fagyos vizekben a frissítő úszást.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!