mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Maczelka Márk
Maczelka Márk
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.
kommunikációs vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Oracle: felülkerekedett a trösztellenes perben REG
2004-09-10 13:24 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A szoftvercég továbbra is kitart a PeopleSoft felvásárlása mellett.

Az Oracle Corporation bejelentette, hogy a javára szóló döntés született az USA Igazságügyi Minisztériuma által a PeopleSoft, Inc. felvásárlásának megakadályozása végett indított perben. A bíróság döntése felszámolta a felvásárlás útjában álló egyik fontos akadályt.

"A döntés egyértelműen a PeopleSoft igazgatótanácsára hárítja annak felelősségét, hogy tárgyaljanak velünk, lehetővé téve, hogy részvényeseik elfogadják ajánlatunkat" - jelentette ki Jeffrey O. Henley, az Oracle igazgatótanácsának elnöke.

Az Oracle versenyajánlata a PeopleSoft összes részvényének felvásárlására részvényenként 21,00 dollár készpénzben. Ez a jelenlegi piaci értékhez képest 17%-kal magasabb (a 2004. szeptember 9-i tőzsdezáráskori 17,95 dollárt véve alapul), és 39%-kal több a PeopleSoft felvásárlására az Oracle által tett eredeti ajánlat időpontjában érvényes árfolyamnál (2003. június 5-én, vagyis az ajánlat bejelentésének napját megelőző napon tőzsdezáráskor a PeopleSoft részvényeinek piaci árfolyama 15,11 dollár volt).


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!