mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Berkes Péter
Dr. Berkes Péter
Ambitious Group
Stratégiai igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Újabb rekordot döntött a 103.9 Sláger FM
2017-08-09 11:28 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Budapesti regionális rádióként való működése ellenére kiemelkedő igény mutatkozik a teljes lakosság körében a csatorna különleges, '80-as, '90-es évek zenéit sugárzó tematikájára.

A 103.9 Sláger FM szárnyalása a nyári időszakban sem áll meg, hiszen a legfrissebb hallgatottsági adatok alapján ismét sikerült egyéni rekordot dönteni a rendkívül magas, 614 ezer fős közönség elérésével (forrás: Kantar Hoffmann, 15+ célcsoport, országos adat, 2017. április-június).

A fővárosi adatok szerint Budapest rádiója a 103.9 Sláger FM, hiszen a teljes lakosság körében a legmagasabb közönségarányt érte el a csatorna a legutóbbi kutatási adatok alapján (Kantar Hoffmann, 15+ célcsoport, budapesti adat, 2017. április-június). A retro életérzés a fiatal korosztály körében is megállíthatatlanul tör előre és tesz szert rendkívüli népszerűségre, melyet mi sem bizonyít jobban, mint a 103.9 Sláger FM budapesti piacvezető státusza a 25 év feletti korosztály körében (forrás: Kantar Hoffmann, 25+ célcsoport, budapesti adat, 2017. április-június). "A nyári uborkaszezon ellenére számos fejlesztési projektben vagyunk kollégáimmal annak érdekében, hogy a hallgatóink elégedettségét nem pusztán fenntartani, hanem növelni is tudjuk. Ennek eredményeit ősszel fogjuk nyilvánosan kommunikálni" - mondta Csikesz Erika, a rádió vezérigazgatója.

A korábbi országos kereskedelmi rádió kiváló szakemberét igazolta le a 103.9 Sláger FM a programing élére. Mikus Tamara a Class FM-től érkezett Budapest rádiójához.

Csikesz Erika vezérigazgató az új igazolásról a következőt nyilatkozta: "A hazai rádiózás megújítása egyik fő küldetésem, és megalapozott optimizmussal jelenthetem ki, hogy a rádiós szakember érkezésével képesek leszünk tartani és tovább emelni azt a kiemelkedő pozíciót a hallgatók körében, amit a csatorna méltán birtokol." "A 103.9 Sláger FM az elmúlt hónapokban elképesztő sebességgel növelte hallgatói táborát Budapesten és országosan egyaránt. 11 éve a csatorna elődjénél szerettem bele a rádiózásba, 7 évig az egyik legsikeresebb rádiós terméken dolgozhattam, most pedig egy új és izgalmas feladatot bíztak rám. Büszke vagyok, hogy a 103.9 Sláger FM program csapatát bízták rám, és minden tudásommal azon leszek, hogy a főváros rádióját még vonzóbbá és szórakoztatóbbá tegyük a hallgatók számára" - mondta Mikus Tamara.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!