mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Király András
Király András László
The Cook Kft.
projekvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
17 éves KiMitTube győztes kampányol a rászoruló gyerekekért
2017-08-18 10:41 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Pár napja jelent meg a 17 éves KiMitTube győztes Bánki Beni slam videója, amellyel az Ökumenikus Segélyszervezet "Iskolakezdés együtt!" segélyakcióját támogatja.

A pécsi diák osztályteremben rögzített slampoetry videóüzenetével az Ökumenikus Segélyszervezet Iskolakezdés együtt! segélyakciójához csatlakozott. A "De nehéz az iskolatáska - főleg ha üres..." kezdetű szöveg a segélyakció által megcélzott társadalmi problémára felhívó sorait egyre többen idézik: "Egyre több a szülő, aki most is azon vacillál, hogy a lista elején a tanszer vagy a vacsi áll. A kérdés, hogy mire telik: ételre, vagy tolltartóra? Felszerelés nélkül nem móka a tornaóra..." A videó megosztásával számos hazai híresség is adományozásra buzdított saját facebook oldalán.

A Bánki Beni, KiMitTube győztes tehetség videóit több tízezren követik folyamatosan a különböző közösségi platforomokon, és ezt a népszerűséget kezdetektől fontos ügyek képviseletére is használja. A lájkok és megosztások mellett most éppen ezért azt a célt látja a legfontosabbnak, hogy necsak lájkok, hanem adományok is érkezzenek a videó hatására.Az Iskolakezdés együtt! országos felhívással az Ökumenikus Segélyszervezet 1000 gyermek beiskolázásának támogatására gyűjt pénzadományokat. A gyermekenként 10 ezer forint értékű, személyre szabott, minőségi tanszercsomagokkal nehéz sorsú gyerekek tanévkezdését szeretné támogatni tanévkezdésig. Az összefogáshoz idén is a megszokott módokon lehet csatlakozni. Él a 1353-as adományvonal, melynek tárcsázása hívásonként vagy SMS-enként 250 forint támogatást jelent. Szintén elérhető már a Segélyszervezet online adományozási felülete a www.iskolakezdesegyutt.hu oldalon, ahol néhány kattintással és egy bankkártyával tetszőleges összeget lehet adományozni. A nagyobb postákon a csekkbefizetés mellett gyűjtőperselyekbe is várják az adományokat.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!